Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz, hogy a lányok minden második fiút rondának nevezik manapság?
Figyelt kérdés
Főleg a tinik vagy fiatal huszonéves lányok.2014. márc. 7. 23:17
31/34 anonim válasza:
Hidd el az életfelfogásom, életstílusom nekem is megvan. Nem is vagyok ronda, de adonisz se. De elég félreérthető volt amit írtál. Mi másra gondolhatnék, ha azt mondod szexi, mint a külsőre? És mégis honnan látnád az életfelfogásomat, ha azt írtad, nincs idejük megismerni az utcán, bulikon az átlagosabbakat? Igenis legyen rá idejük. Bulikon az a cél, hogy ismerkedjenek nem? Nem az, hogy kivel kúrnál. Bar most már inkább az utóbbi.
32/34 anonim válasza:
*30-as ki sírt itt te idióta? Csak reagáltam az írásra ami feldühített. Attól hogy jelenleg nincs barátnőm, nem azt jelenti, hogy lúzer, vagy csúnya vagyok. Csak nem bírom az ilyen gondolkodásmódot.
33/34 anonim válasza:
Látszik külsőre, ha valaki rendben van önmagával és az életével. A nőknek különösen jó "orruk" van ehhez, hogy megérezzék.
34/34 anonim válasza:
Ok nem tudtam, hogy erre gondoltál. Azt hittem az izmos testről és jóképűségről beszélsz, mert itt ez az általános téma.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!