Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz, hogy a lányok minden második fiút rondának nevezik manapság?

Figyelt kérdés
Főleg a tinik vagy fiatal huszonéves lányok.
2014. márc. 7. 23:17
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. márc. 7. 23:18
 2/34 anonim ***** válasza:
69%
Én meg minden második lányt rondának nevezek.
2014. márc. 7. 23:18
 3/34 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. márc. 7. 23:20
 4/34 anonim ***** válasza:
Menj ki az utcára, nézz körül és rájössz az emberek többsége "nem szép". Ez egy hollyewoodi baromság, hogy mindenkinek tökéletesnek kell lennie. Amúgy nekünk férfiaknak az ördögnél egy fokkal kell csak szebbnek lennünk. :D Mindemellett én úgy gondolom, hogy az értékrendek el vannak tolódva, ezért csúszik ki sok magát szépnek tartó lánynak a száján, hogy "ronda". És ez az ami miatt sok srác, aki alacsony vagy mackósabb, vagy nem James Bond külsejű az azt hiszi örökre egyedül marad...
2014. márc. 7. 23:23
 5/34 anonim ***** válasza:
Sajnos igen,de már nem érdekel.8 év után feladtam a hercehurcát a nőkkel kapcsolatban,mert semmi nem jött össze.Senkinek nem kellek,valószínűleg így is marad...
2014. márc. 7. 23:32
 6/34 anonim ***** válasza:

Én általában nem szoktam így leszólni senkit (extrém esetektől eltekintve).

Az, hogy nekem nem tetszik valaki, nem azt jelenti, hogy ronda. Bár van olyan barátnőm, aki lazán "lerondázta" mindkét srácot, akikkel több éves kapcsolatban voltam. Én láttam rajtuk a szépet, volt bennük valami vonzó számomra.

Sőt, általában azok nem szoktak bejönni, akik a tipikus helyes fickók, akikre mindenki veri a nyálát.

Ritkán tetszik meg valaki úgy igazán, mert azt a pluszt keresem, a megfelelő kisugárzást, ami tényleg kevés férfiban van meg.

Kb ilyen kategóriákban gondolkodom:

átlagos, semmi különleges nincs rajta - nem tud megmozgatni

objektíve helyes, de számomra unalmas/ellenszenves/stb - nem tud megmozgatni

objektíve átlagos, vagy akár kicsit fura/extrém külsejű - mégis meg tud mozgatni

objektíve helyes, és meg tud mozgatni

23/N

2014. márc. 8. 00:00
 7/34 anonim ***** válasza:
Lányok számára már maga a "férfi" kategória is csak a férfiak felső 20-30% igaz. A lányok csak ebbe a "jópasi" kategoriába tudnak gondolkodni. Aki nem ilyen, az csak egy kis dolgozó hangya a szemükben, mitöbb egyszerüen tudomást sem vesznek róla. Nem gondolkodnak a létezésén.
2014. márc. 11. 17:55
 8/34 anonim ***** válasza:
hidd el, hogy rosszabb, ha sajnálatból le aranyos-oznak :D
2014. márc. 11. 17:56
 9/34 anonim ***** válasza:
Szerintem többet rondának tartanak, a minden második csak 50%. Kizártnak tartom, hogy egy nőnek minden második szembejövő férfi tetszene külsőre.
2014. márc. 11. 17:58
 10/34 anonim ***** válasza:
9. Főleg, ha én jövök szembe.
2014. márc. 11. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!