Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz, hogy a lányok minden második fiút rondának nevezik manapság?

Figyelt kérdés
Főleg a tinik vagy fiatal huszonéves lányok.
2014. márc. 7. 23:17
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Most, hogy mondjátok, szerintem jó, ha egy millából egy fiú/ férfi bejön nekik.
2014. márc. 11. 18:34
 12/34 anonim ***** válasza:
Nem minden másodikat, hanem kb. a férfiak 90%-át rondának tartják.
2014. márc. 23. 17:30
 13/34 anonim ***** válasza:
90%
A férfiak miért csak azokat a nőket veszik számításba akik "jó nők"? Miért az ő véleménnyükre alapoznak? Ja, mert csúnyákkal nem akarnak kezdeni? :)
2014. márc. 23. 17:33
 14/34 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy rondának tartanák őket, inkább csak arról van szó, hogy pusztán a megjelenésükkel nem keltik fel az érdeklődésüket. Amit valahol meg is értek, mert sajnos a férfiak közül kevesen adnak magukra ilyen téren (pl. sportolás, igényes és férfias öltözködés, megfelelő testbeszéd, szemkontaktus stb.), a többség beleolvad a tömegbe.
2014. márc. 23. 17:40
 15/34 Hanariko ***** válasza:

Tökéletesen kifejezted a véleményem, 13. válaszoló. :)

Mehet itt a vita, hogy a nők lerondázzák a pasikat, de a pasik is ugyanúgy csak a jó/szép/nekik tetsző nőket nézik meg, ismerkednek velük. És tudom (remélem) hogy vannak még értelmes pasik, mármint akiknek az értelem, belső stb. is fontos, és ha vannak(mert ugye a pasik csak egy rendes, szerető barátnőt szeretnének), akkor tessék arra gondolni hogy normális nők is léteznek. (igen, képzeljétek, ilyen is van)

2014. márc. 23. 17:40
 16/34 anonim ***** válasza:
Nem, mivel pl ha felszállok egy villamosra akkor örülök ha látok 1 vagy max 2 fiút aki még tetszik is külsőre, szóval nem minden másodikat hanem sokkal többet :D
2014. márc. 23. 17:41
 17/34 anonim ***** válasza:
Igen, utolsó, vannak ilyen pasik, nekem pl. a belső fontosabb, külsőre a lányok 99%-a megfelelne. Mégse kellek senkinek, mert ocsmány vagyok.
2014. márc. 23. 17:42
 18/34 anonim ***** válasza:
Na és ? Nem kell velük foglalkozni. Egyébként ezt csak a pisis kis lányok csinálják.
2014. márc. 23. 17:43
 19/34 anonim ***** válasza:
Tévedsz, utolsó, minden lány ezt csinálja, a legnormálisabb huszonévesek is.
2014. márc. 23. 17:47
 20/34 anonim ***** válasza:
Akkor pisis kislány vagyok mert vannak igényeim és nem felel meg az első jöttment, ez van, inkább legyek pisis kislány mint egy olyan fiúval legyek akit nem tartok vonzónak!
2014. márc. 23. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!