Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy egy fiú meleg-e?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó képű fiú,izmos,magas.Mindig sok lány veszi körül,de nincs barátnője.Tudom hogy ez nem jelenti azt,hogy meleg,de nem csak ezért gondolom azt.
2009. dec. 13. 18:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy azért mert nincs barátnője még nem biztos hogy meleg.

Amikor jár,akkor rázza a seggét.A futása tök lányos.

Beszélni nem hallottam még,mert látásból ismerem csak.

Amúgy köszi a válaszokat.

2009. dec. 14. 17:11
 12/15 kolosszus22 ***** válasza:
93%

Illetve lenne még egy dolog ami esetleg jel lehet, legalábbis én így vettem észre! A meleg férfiak általában nőkkel barátkoznak és velük járkálnak, magyarán a haveri körük lányokból áll inkább.

Amit írtál, hogy rázza a seggét, hát elég fura, izmos férfi lányos futással, nemtom kérdezz rá tőle.:D

Egyébként tetszik neked, hogy érdekel a nemi identitása?

2009. dec. 14. 17:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon belezúgtam,és remélem hogy nem úgy van ahogy gondolom.
2009. dec. 14. 17:47
 14/15 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Nos, valami úton módon próbáld meg biztosan megtudni, annak meg örülj, hogy nincs barátnője, mert így legalább van esélyed.

Egyébként nagy valószínűséggel NEM MELEG, csak lehet kicsit magának való vagy egyéb dolog miatt nem csajozik(félénk, gátlásos,stb.), számtalan oka lehet annak, hogy egy jól kinéző férfinak nincs barátnője és ritkán azért mert meleg.

Egyébként hány évesek vagytok?

2009. dec. 14. 18:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Én 15,Ő 17.
2009. dec. 14. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!