Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy egy fiú meleg-e?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó képű fiú,izmos,magas.Mindig sok lány veszi körül,de nincs barátnője.Tudom hogy ez nem jelenti azt,hogy meleg,de nem csak ezért gondolom azt.
2009. dec. 13. 18:23
1 2
 1/15 anonim válasza:
75%
Hát elég érdekes kérdés mindenesetre ezt százasra nem tudod biztosra csak ha megkérdezed tőle de ha viszont kiderül hogy nem az akkor ez eléggé ciki. Szerintem csináld azt hogy nézd meg azt ahogy jár a melegeknek olyan jellegzetes nőies járásuk van kicsit dobálják magukat meg ha mered akkor egszer húzódj közelebb mikor csajokkal beszélget és hallgasd ki miről beszélnek ez is nagy segítség lehet hogy eldöntsd az e vagy nem
2009. dec. 13. 18:26
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezd meg de ha nem az akkor az égés lesz de nagyon
2009. dec. 13. 19:47
 3/15 kolosszus22 ***** válasza:
54%

Szerintem inkább csak félénkebb, tartózkodóbb kicsit, még ha ez a külseje alapján nem is látszik.

A melegek jelentős részéről simán látszik, hogy az, mert nőies vonásokat mutatnak a mozgásukban, beszédükben.

2009. dec. 13. 20:05
 4/15 kolosszus22 ***** válasza:
96%
Egyénként említetted, hogy nem csak azért gondolod, hogy meleg mert nincs barátnője! Mi a többi ok ami miatt ilyen gondolatok férkőztek a fejedbe?
2009. dec. 13. 20:07
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

A fenéket!! Pontosan, hogy a melegek nagy részénél nem látszik a nemi identitása. Ezt azért gondolják sokan így, mert ezt látják a médiában. Azok akik nőiesen mozognak, felválalják másságukat, azok többsége extrovertált személy. Megjegyzem, ezek többsége nem - vagy nem csak - homoszexuális, hanem transznemű, vagy transzvesztita.

Ha meg akarod tudni valakiről, hogy meleg-e nagyon nehéz dolgod lesz. Kérdezd meg, de valószínű letagadja, ha pedig a magánéletében kutakodsz, nem szép dolog.

2009. dec. 13. 20:57
 6/15 kolosszus22 ***** válasza:
83%
Mindegy, én mégis azt mondom, hogy valószínűleg nem meleg, attól, hogy valaki jól néz ki és nincs barátnője még nem kell mindjárt ilyen hülyeségekre gondolni!
2009. dec. 13. 21:05
 7/15 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Nos kedves kérdező, még egyszer kérdezem: Mire alapozod a gyanúdat azon kívül, hogy nincs barátnője(ami igazából semmit sem jelent)?
2009. dec. 13. 22:34
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
a tobbsegukrol nem latszik h meleg hiaba figyeled meg. kozepsuliba volt egy nagy haverom 2 ev mulva vallotta be h meleg! na akkor ertettem meg h mier nem akart eljonni a ket csajjal hozzam pedig ket napig gyozkodtem h kapjuk el a lanyokat kozosen;] akkoriban ien orgiamanias voltam hehe. es elotte eszembe se jutott h az lenne.
2009. dec. 14. 07:25
 9/15 anonim ***** válasza:
92%

5. válaszoló vagyok ismét.

Van egy pár jellemző, amiből ha nagyon figyeled a fiút, talán kiderülhet a számodra, hogy meleg-e. De hangsúlyozom, ezek a dolgok max. sejtetik, hogy az illető meleg, de közel nem 100% biztos!!

- a meleg férfiak nagy része, különösen ad magára, és a megjelenésére. (ápolt, sokat van a tükör előtt, és csinosan öltözködik) KIFINOMULTABBAK!!

- a meleg férfiak nem, vagy csak ritkán beszélnek trágárul.(társaságban nem hallod káromkodni, és "malackodni", csúnyán beszélni)

- a melegek kerülik a csajos témákat, illetve nem feszegetik a dolgot ha társaságban vannak.

- a melegek próbálnak maximálisan teljesíteni mindenben,( iskola, munkahely) és mindenkinek a kedvébe járni. Ez náluk pszichés alapon működik, ezzel kívánják ellensúlyozni, hogy őket kirekesztik, elítélik másságuk végett.

- az átlag meleg nem nőies, pont ellenkezőleg. Ügyel arra, hogy férfiasnak tűnjön, ezzel is azt a látszatot keltse, hogy ő bizony igazi macsó. A meleg férfiak kézszorítása például sokszor igen erős és határozott.

Még egyszer hangsúlyozom,ezek a dolgok bárkire igazak lehetnek, ezek együttesen is max. sejtetni engednek, hogy az illető meleg.:-)

2009. dec. 14. 14:37
 10/15 kolosszus22 ***** válasza:
90%

Utolsó hozzászóló írásából a 2. és a 3. pont lehet esetleg mérvadó, az tényleg inkább a melegekre jellemző(persze ez sem 100%-ig) a többi azonban szerintem semennyire.

Az első pont, hogy figyel a megjelenésére azért nem helytálló, mert a mostani divathullámban a fiatalok fiúk már mind rettenetesen sokat foglalkozik a külsejével,bejött ez a metroszexuális agybaj és hasonlók, némelyik már a ló túloldalára átesve lányosan néz ki és még sem meleg.

2009. dec. 14. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!