Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonévesek! Miként vélekedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesek! Miként vélekedtek a tizenévesekről?

Figyelt kérdés
Csak én lennék ennyire kritikus velük? Elvégre én is voltam tizenéves... az első csókom is 16 évesen történt, mégse tudom annyira jó szemmel nézni, hogy mások ennyi idősen komoly párkapcsolaton meg szexen gondolkoznak.
2014. márc. 7. 18:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a bicskásnak szól:)

az intelligencia nem korhoz kötött, és az egyéb embertelen tulajdonságok se, inkább nem vitázom veled mert még jobban kiábrándulok az emberekből és még a megmaradt reményemet is elvesztem emberiességben

2014. márc. 7. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem korhoz kötött, ebben egyetértünk. Én csak összehasonlítottam a mi viselkedésünket, a mai tizenévesekéhez képest. Hogy cska egy példát mondjak, rendszeresen nem köszönnek ha belépnek valahova, akár hozzánk is (van egy tizenéves testvérem). Nem köszönnek, valamit halkan dadognak esetleg és ennyi. Mi midnig egy hangos "Jó napottal" indítottunk, akárhová is mentünk be. De ez cska egy példa, és mégegyszer mondom, nem mindenkire jellemző. De több a nyomi mostanság. Nyilván te sem véletlenül írtad, hogy utálod a generációd. De még mindig nem értem miért kötöttél belém, hiszen odaírtam, hogy tisztelet a kivétlenek.
2014. márc. 7. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:
tudom hogy odairtad:) nem azzal volt a baj, hanem amivel inditottál, de egyébként ezek a tulajdonságok nem csak a mi korosztályunkban lelhetőek fel:) csak a mai fiatalokat kevésbé nevelik meg, amiért utálom a generációm az igazából nem is az ő hibájuk, hanem a rohadt világé( nem csak a "mai világ" egyébként utálom a "mai világ" kifejezést) mióta elkezdődött a civilizáció, egyre embertelenebb az ember
2014. márc. 7. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
nem ítélek kor alapján tudom, hogy az emberek kortól függetlenül hülyék. van önkritikám, tehát, szitkozódás helyett nevelni kell őket.
2014. márc. 7. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!