Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a fiatal tizenévesekről (12-13-14 évesek), akik levetkőznek webkamerán, és úgy veszik, hogy 'semmi' nem történt?
Ha az én gyerekem ilyet csinálna, felakasztanám.
Amerikában a szülők meg a pénzt kergetik és nem figyelnek a gyerekre, ott azért terjedt el jobban. De ez akkor is borzasztó.
Ez nagyon érdekes dolog.Én képtelen lennék wekamera előtt vetkőzni meg ilyenekre.A minap felvett valaki msn-re,a címe egyik ismerősöm neve volt és aazt hittem ő vett fel.Rámírt az illető és kiderült,hogy egy 28éves házas férfi vett fel és azt szerette volna,hogy maszturbáljak neki webcamon.Nem is írtam neki utána,rögtön töröltem és letiltottam.
Igazad van.De azt sem értem,hogy egy 12-13éves lánynak miért kell webcam.A szülők is gondolkodhatnának.Alapvetően a barátnőivel suliban,suli után tud beszélgetni,találkozni.Addig is friss levegőn,mozog és nem a szobában gubbaszt.
15/L
(Nekem nincs webcamom,de nem is kell.)
13:09 lány
maximális tiszteletem neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!