Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a fiatal tizenévesekről (12-13-14 évesek), akik levetkőznek webkamerán, és úgy veszik, hogy 'semmi' nem történt?
Volt egy ilyen barátnőm, aki szintén ezt csinálta.
Egy fiúnak vetkőzött, de a fiúnál ott voltak a haverjai Szóval elég sokan látták.
Kb. két éve volt, de mai napig nagyon sokan b@aszogatják ezzel.
Ezek után megkérdezném, hogy vajon megérte????
Másrészről ha a szülei tudnák, akkor biztosan "nagyon büszkék" lennének.
A lány pedig egyre közelebb van ahhoz, hogy egy k.rva legyen....
13:09 én a helyedbe mondtam volna neki hogy megteszem, de elöbb mutasson ö valamit, azt szépen screen, és mehet napiszara :D
16L
az az igazság hogy egy 12-13 éves lány igazából fel sem fogja hogy ilyenkor mit csinál... :S Legalábbis sztem. És ezt használják ki a férfiak, ami viszont a pasik részéről szemétség...
Meg a szülők is gondolkodhatnának egy kicsit mielőtt webcamerát vesznek a kislányuknak...
=)15/L
12 évesen... Egyszer fordult elő és nagyon megbántam utána. Azóta már eladtam a webcamerámat. És nem szándékozom ilyet többször csinálni. Normális életet szeretnék élni.
=)15/L
16-nak mondta magát, akkor el is hittem, de mostmár biztos vagyok benne hogy több volt akkor. Egyébként szerintem ez ugyanúgy pedofília, mintha megerőszakolna egy kislányt az utcán, szóval ugyanúgy büntetendő lenne, de ez csak az én véleményem.
=)15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!