Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (főleg huszonévesek! ) Ti elmondjátok a barátnőiteknek hogy ki tetszik? (többi lent)
Tegyük fel hogy egy lány barátnőtök megkérdezi hogy nektek bejön e XY. Ha be is jön akkor elmondjátok neki vagy inkább tagadod. A barátnőd egyébként azt a bizonyos fiút nemcsak hogy ismeri de mondhatni baráti viszonyban van vele, vagy csak szomszéd, de a lényeg h sűrűn beszélnek egymással.
A huszonéves lányok túl vannak ezen a dedós korszakon hogy "jaj csak meg ne tudja, inkább tagadom!" ?
Én elmondanám neki..de nem azért mert túl vagyok a dedós korszakon, hanem mert feltételezem, hogy a barátnőm helyén kezeli az információt és nem rohan egyből a sráchoz.
Egyébként én régebben se tagadtam. Inkább elmondtam, hogy ne legyen belőle félreértések. Így a barátnőm nem repült rá a srácra, vagy legalábbis tudatában volt annak, hogy nekem tetszik. Nem bántottuk meg akaratlanul egymást.
Mi ilyenről nem szoktunk beszélni és pláne nem ilyen formában.
Ha valaki tetszik akkor elmondom.
Hát hasonló helyzetbe vagyok. Szó szerint a szomszédja az illető, aki a barátnőm. Nagyon jóba vagyok vele és nagyon kedvelem, de mégsem mondom el neki, hogy bejön a srác nekem, mivel az a fiú is elég bizalmas kapcsolatban áll vele és úgyis elmondaná. Tagadni nem tagadnám, de mivel úgyse kérdez rá a barátnőm szó szerint és én sem akarom mondani, így inkább "kerülöm, mint a forró kását", hogy kimondjam. Amúgy meg szerintem nem is lenne rá szükség, hogy mondjam. A férfinak már rég szerintem tudnia kell magától is... habár ha arra ad amilyen kétértelműeket mondok néha!
Ha az a barátnőm nem lenne olyan közeli viszonyba vele, akkor elmondanám neki, mert szerintem ő biztos tudja, hogy ki jön be a srácnak.
Ja vagy úgy..
Nincs szükségem közvetítőre. Magam is megoldom a szerelmi életem. Ha tetszik egy srác és többet akarok tőle, akkor úgy alakítom a helyzetet. Azt pedig, hogy én tetszem e valakinek felismerem..nyilván ha nem jövök be neki, akkor nem is akarok tőle semmit.
Nem szükségszerűen a "dedós korszakon" való túllépésről van szó!
Mi van, ha úgy tudod, hogy más tetszik a férfinak? Akkor is elmondod a barátnődnek, aki jó viszonyba van és közel lakik a férfihoz? Mert én egész biztosan nem ejtem ki a számon, még akkor sem, ha úgy látom a srácon minden egyes alkalommal, hogy érdeklem, mert le se veszi a tekintetét.
Minek kéne elmondani, ha úgyis tudja? Nyugodt életre vágyok, nem túlbonyolítani és ha más van az utamba, aki tetszik neki, akkor teljesen mindegy nem? Emelt fővel elmegyek.
Habár a legújabb infóim alapján mégse tetszik neki az a lány... de ez még semmit se jelent az én szempontomból.
Különben is szerintem ő sokkal jobb viszonyba van a barátnőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!