Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (főleg huszonévesek! ) Ti elmondjátok a barátnőiteknek hogy ki tetszik? (többi lent)
Tegyük fel hogy egy lány barátnőtök megkérdezi hogy nektek bejön e XY. Ha be is jön akkor elmondjátok neki vagy inkább tagadod. A barátnőd egyébként azt a bizonyos fiút nemcsak hogy ismeri de mondhatni baráti viszonyban van vele, vagy csak szomszéd, de a lényeg h sűrűn beszélnek egymással.
A huszonéves lányok túl vannak ezen a dedós korszakon hogy "jaj csak meg ne tudja, inkább tagadom!" ?
"Különben is szerintem ő sokkal jobb viszonyba van a barátnőmmel."
Mármint úgy értem, hogy jobban kitárgyalnak engem (nem zavar, nem ezért mondom), mint ahogy én vagyok a barátnőmmel. Régebb óta is ismerik egymást.
Na és ha a fiú megtudja h tetszik neked akkor mi van??
Az szégyen? gáz h tudja?
Jajj...huszonévesen már felnőtt emberekről beszélünk. Miért lenne gáz ha megtudja?! Ne viselkedj már 13 éves pisisként.
Ilyen idősen már nem kéne, hogy közvetítővel fogjon az ember magának valakit. Magadtól is meg kéne tudnod oldani. Arról nem is beszélve, hogy ennyi idősen már elvileg beőtt az ember feje lágya és nincs olyan, hogy tudom, hogy nem tetszek neki, meg bunkó velem, de én mégis meg akarom szerezni.
Ha nekem tetszik egy srác, akkor jelzem felé, tudtára adom, hogy kedvelem. Ha ő viszonozza ezt, akkor nem is kérdés, hogy mit teszek. Ha pedig nem tetszem neki, maximum barátként kezel, akkor mintha mi sem történt volna továbbállok a szándékomtól.
Ennyire egyszerű. Nincs már túlbonyolítás, meg hogy taplókkal vagyok együtt, akik nem tisztelnek.
Nem, nem gáz. Csak értelmetlennek tartom.
"Jajj...huszonévesen már felnőtt emberekről beszélünk. Miért lenne gáz ha megtudja?! Ne viselkedj már 13 éves pisisként.
Ilyen idősen már nem kéne, hogy közvetítővel fogjon az ember magának valakit. Magadtól is meg kéne tudnod oldani. Arról nem is beszélve, hogy ennyi idősen már elvileg beőtt az ember feje lágya és nincs olyan, hogy tudom, hogy nem tetszek neki, meg bunkó velem, de én mégis meg akarom szerezni.
"Ha nekem tetszik egy srác, akkor jelzem felé, tudtára adom, hogy kedvelem"
Ezt meg megtettem és viszonozza is, sőt kezdeményezi. Éssss? akkor mi van? Mit tehetnék többet? Mondjam el a barátnőmnek, aki tulajdonképp bizalmasa neki, hogy bejön? Minek? Egész biztosan jó sok mindent tud rólam és nem hiszem, hogy "tökeletes" lennék neki. Ennyi erővel ő is elmondhatná a barátnőmnek és a barátnőm nekem! Habár ettől sokkal egyszerűbb, ha megmondaná nekem hogy.... (mit tudom mit, nem vagyok fiú; elhívna valahová mondjuk)
"Ezt meg megtettem..." ---> ezt szépen elkezdtem dadogni.
De térjünk inkább át a kérdezőre, most úgyse az én ügyemről van szó!
Nem. Épp ez az, nem mondanám el a barátnőmnek, mert minek. Tetszik nekem, én tetszek neki és meg kezdeményez is, akkor hol itt a kérdés?! Randi, találka, séta, fagyi, mozi?!
Teljesen felesleges bevonni egy harmadik személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!