Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? (többi lent)
Egy osztályba járok egy fiuval, már 9 éve. Kissebb koromban kicsit tetszett, de persze semmi komoly. Tavaly elkezdünk együtt lenni, beszélgetni meg ilyenek. Aztán már nagyon jó lett a viszonyunk közel kerültünk de csak barátilag, bár én éreztem valamit és szerintem ő is. És nemrég(kb 2-3 hónapja) hazakísért, megfogta a kezem és adott egy puszit, majd azon kaptam magam hogy csókolózunk. Régebben voltak már ilyen ölelések, kézfogások, puszik, de ilyen még nem! Mostmár biztos voltam..beleszerettem! Ezt senkinek nem mondtam el és ő se mivel tudjuk hogy ezzel nagy port kavarnánk..mások furcsállnák. Mostanában néha eltávolodunk néha pedig épp ellenkezőleg. Van amikor sokat civódunk, próbál féltékennyé tenni meg ilyesmik de amikor ránézek tudom hogy nem gondolja komolyan...Tudom hogy mire gondol"tudod hogy szeretlek és csak huzom az agyad ilyenkor" Szóval ezt a dolgot nem mondtuk el senkinek sem, már többször volt hogy elmentünk ketten valahová de mások előtt nem mutatjuk hogy mi is van köztünk.
Mi a véleményetek erröl a dologról? Volt már veletek ilyen?
"senkinek se mondtuk el"
csak netre tettem fel nehogy megtudják millióan.
Miért jó titkolni? Vagy miért kell?
Véletlen nem 17-18 éves lány vagy? hajad színe? :D
ugy értettem hogy a baráti körünkből senkinek..:) azért írtam itt le mivel névtelen marad.
16 vagyok amúgy és barna:D
Ja és kérdezted hogy miért kell titkolni.
Hát volt egy párszor hogy kérdezték poénból vagy komolyan hogy: ti jártok? mondtuk hogy nem. Erre az a válasz jött hogy jaj még szerencse nem illetek össze/szerencse...fuuuj/jézusom az nagyon kiütne/stb. ilyesmik jöttek és ismerem őket, tudom hogy rossz szemmel néznének ránk
lényegében ezért
szerelem többet ér minden barátnál, és a titok csak rosszat hoz.
Ez a véleményem, ink lekel tojni őket és élvezni a szerelmet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!