Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért? Pont ez zavaró lehet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Pont ez zavaró lehet? :S :?

Figyelt kérdés

14 és fél éves lány vagyok... nem volt még barátom, de úgy kokrétan nem zavar. Mondhatom magam érettnek, még ha bárki le is hurrogja, sok mindent átéltem, de megvolt az eredménye. Még ehhez microphthalmiás vagyok, nem látok egy szememre, konkrétan lencsém van... nem akarok belemenni, de a bal "szemem" kevésbé is mozog... és még van pár titkom. De mi van, ha ezt valaki nem tudja elfogadni? Ha ez döntő probléma? ENgem már nem zavar...a barátaimat sem, abszolút. De ha valaki úgy néz a szemembe, hogy érzi benne, azok már mi mindent láttak...? Vagy nem taszít? Egyszerűen ne mondjam el? Fogalmam sincs... képet linkelek, mert eléggé levakuztam, szóval az arcom nem nagyon látszik benne.

[link]

2009. dec. 13. 15:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És előző vagyok :) Nem tudom,lehet,hogy velem van a baj,de én egyszerre nem tudok mind a két szembe nézni.. :D szóval ha én fiú lennék,akkor úgyis a valódi szemedet nézném,mert egyszerre csak egybe tudnék nézni. :D
2009. dec. 13. 17:14
 12/19 A kérdező kommentje:

:D:D

Köszi :)

Hát...így saját tapasztalatokból az a típus lettem, aki utálná, ha megsértene mást. És kb. kényszert érzek arra, hogy segítsen másoknak, még kis dolgokban is.. :)

2009. dec. 13. 17:34
 13/19 A kérdező kommentje:

*segítsek

bocsi..

2009. dec. 13. 17:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Ja, és őszintén remélem, hogy javul a lábad... :) szorítok neked, ha lehjet ezt így mondani.. :D Csak akarni kell ;)

A komment megírásának időpontja: ma 16:26 ... Köszi de már sokat javult erősvoltam és ez segitett ma már nemcsakh ffeltudok állni hanem futni is tudok >.< ami régen volt megint van csak ezek a h*lye társADALMI ÍTÉLETEK már mint a lányokra értem ,hogy némelyiknek mindig a legmenőbb pasi kell mintket meg süllyesztöbe raknak .... Pedig énis eggyenjogunak érzem magam .... utálom ezt a világot ....

2009. dec. 13. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy ronda,a szemeden így képről nem is látszik semmi,aranyos is vagy,ha akarsu írj privit :)
2009. dec. 13. 18:33
 16/19 A kérdező kommentje:

Privit neked pont nem tudok írni... :)

És akkor bocsi...örülök, és te is próbáld meg a füled mellett elengedi, ha bárki bármit mond :D Azért mondtam, hogy javuljon, mert írtad, hogy még sánta lehetsz pár évig..de nem számít ha így is van, csak téged ne zavarjon :) (Pont én beszélek :D)

2009. dec. 13. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:
gyönyörű lány vagy :OOOO
2009. dec. 13. 18:40
 18/19 anonim ***** válasza:
igen engedjem el igazad van =*/ de azér van olyan aki szeret pl a barátnőm ö nemazt nézi ,hogy sánta vagyok vagysem ilyenkor örülök :D De attol még a társadalom uggyan olyan sz*r marad és elitéli azt aki nem "rendes " életet él vagyis nemugy nézki ... Persze sok embert megis értek . Pl van egy osztálytársam öt a saját szülei ütötték el a jobb keze és a bal lába teljesen béna és agyi károsodást is szenvedett.... öt mindenki lenézi szégyenemre még én is mert most kimondom ugy néz ki ,hogy hányingerem van tőle ..... és akkor már énse vagyok külömb ....
2009. dec. 13. 20:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem is nagyon szép vagy. Még akkor is, ha kicsit gyér a képminőség.

Ha valaki szeret, igazán, és te is őt, kedvelitek egymást, akkor nem kell titkolózni. Nem titok ez. Én olyan lányt szeretek, aki súlyosan látássérült, a szemszíne is más, furcsa, stb. stb. Na és? Ő rögtön az elején megmondta, hogy ne legyen ebből probléma, és mikor találkoztunk, minden rendben volt. :)

Nem taszító dolog ez, ami a helyzet veled. Nekem tetszel. :) És az a fontos, hogy vajon a lelked is ilyen csinos-e, szép. :)

Legföljebb a bunkó egyedek gondolják így, de azokat letojhatod magas ívben. ;)

2010. febr. 4. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!