Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért? Pont ez zavaró lehet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Pont ez zavaró lehet? :S :?

Figyelt kérdés

14 és fél éves lány vagyok... nem volt még barátom, de úgy kokrétan nem zavar. Mondhatom magam érettnek, még ha bárki le is hurrogja, sok mindent átéltem, de megvolt az eredménye. Még ehhez microphthalmiás vagyok, nem látok egy szememre, konkrétan lencsém van... nem akarok belemenni, de a bal "szemem" kevésbé is mozog... és még van pár titkom. De mi van, ha ezt valaki nem tudja elfogadni? Ha ez döntő probléma? ENgem már nem zavar...a barátaimat sem, abszolút. De ha valaki úgy néz a szemembe, hogy érzi benne, azok már mi mindent láttak...? Vagy nem taszít? Egyszerűen ne mondjam el? Fogalmam sincs... képet linkelek, mert eléggé levakuztam, szóval az arcom nem nagyon látszik benne.

[link]

2009. dec. 13. 15:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nézel ki rosszul, csorog is a nyálam, mint a vízesés. :P
2009. dec. 13. 15:43
 2/19 anonim ***** válasza:
embere válogatja, ki fog így elfogadni és ki nem. Szerintem egy kapcsolatban ez legyen a legnagyobb gond. Mindenesetre kerüld a lenéző és bántó embereket akik nem tudnak így elfogadni. Azonban akiknek a belső jó julajdonságaid a fontosak, azok szivesen lesznek/vannak veled a hibáid ellenére is. Ne szégyelld, így is széparcod van.
2009. dec. 13. 15:44
 3/19 anonim ***** válasza:
56%

szép vagy.

de mondjuk a szemöldökömet kicsit kiszedném jobban..

2009. dec. 13. 15:45
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem kell kiszedetni, így egy picit vadabb a lány. Mmm... Harapnivaló. :))
2009. dec. 13. 15:48
 5/19 anonim ***** válasza:
Ne szedd ki a szemöldököd, marhaság! Így vagy szép!
2009. dec. 13. 15:49
 6/19 anonim ***** válasza:
sztem egy hülye az akinek nemtetszel ..... nemeztkell nézni hanem a belső értéket de mamár ezzel senki nemtörödik mint pl velem is hasonló csak nekem reg-calvé-perthesem van vagyis van egy komoly porcsérülésem ami miatt 2 éve alig birtam lábraállni nemvagyok idősebb én se de még évekig sánta maradok .... megértem a helyzeted engem is emiatt utasittanak el a csajok . sz@r az élet ...
2009. dec. 13. 15:49
 7/19 anonim ***** válasza:

Nagyon szép lány vagy, és aki nem fogad el így, az nem is érdemli meg,hogy szeresd!

Lesz barátod,nyugi :)

f/17

2009. dec. 13. 16:08
 8/19 A kérdező kommentje:
A barátaim, páran tudják..észre sem veszik, nem zavarja őket, olyan "felejtős dolog" nekik, ez van, és kész. De azt nem tudom elképzelni, ha előbb-utóbb mindent valaki másnak ell elmondani... nem arról van szó, hogy valakinek nem tetszem, nem tudom, valahogy lehet, hogy inkább én kerülöm. (Egyébként érzékeny a bőröm, anya nem is engedi, hogy jobban kiszedjem... de én sem tartanám rossz ötletnek, de most mellékes :D) Egyébként köszi :) És hát tényleg kell lennie olyan normális embernek, akik bármit elfogad és nem mások múltját nézi... :S De depressziós sem vagyok, meg semmi :D Félig olasz vagyok, ill. apai ágon, és ott születtem, sokat éltem ott, stb. Itt voltak leginkább gondok, sok minden miatt magamat hibáztattam, de azt mondják, felesleges. Szóval nem akarok mégegyszer ide is regényt írni :) Köszi mégegyszer a válaszokat.. :)
2009. dec. 13. 16:15
 9/19 A kérdező kommentje:
Ja, és őszintén remélem, hogy javul a lábad... :) szorítok neked, ha lehjet ezt így mondani.. :D Csak akarni kell ;)
2009. dec. 13. 16:26
 10/19 anonim ***** válasza:
Lány vagyok,de szerintem iszonyú szép vagy!!:) És szerintem biztos aranyos is lehetsz,ez jött le itt a kommentárokból. :) Aki ezt a problémádat nem tudja elfogadni,az hülye és nem érdemel meg!:)
2009. dec. 13. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!