Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan irigyek sokan a páwa stílusu fiúkra?
A páwáknál az egyediség nem létezik. Ma 5 páwát láttam, a 4.-nél jöttem rá, hogy nem ugyanazzal a sráccal találkozok egyfolytában. Nem vonzóak ezenkívül
X/l
Össze kell törjem a lelkivilágod: Egy másik páwát leszámítva senki sem irigy rád és a fajtádra. A rock stílusúak jól megvannak a rockerséggel. Az indiek is köszönik, de nem irigyek. Nincs olyan stílusirányzat, amelyik erre az életvitelre irigy lenne. Főleg, hogy az összes tinilány, akit ismerek, mélységesen megveti a stílus (el)követőit. De jó pár hibát ejtettél még ezen kívül az írásodban. Először is, a páwaságot kevered a metroszexualitással. A metroszexuálisok (pl. David Beckham) tényleg sokat törődik a szépség elérésével. A páwák magukra hánynak(szó szerint) valami ocsmány, nőies göncöt, felraknak egy "márkás" sapkát a csökött fejükre, és agyonwaxolják a hajukat. Ezzel ellentétben az M-ek eljárnak fodrászhoz, a ruhavásárlással egy csomó időt eltöltenek, stb. A rockerek nem adnak sokat a külsőjükre(nem negatív értelemben!), az ő irányzatuk érzelmi alapú inkább. És még rengeteg irányzat van, de nincs kedvem az összeset elsorolni. De hogy mi az undorító a páwákban? Tessék, egy lista:
1) Rondák.
2) Nőies az öltözködésük.
3) Próbálnak erősnek mutatkozni, semmi izommal a karjukon. Ha meg leviszik a testzsírszázalékukat, örülnek, hogy milyen kockás a hasuk, mikor igazából még mindig nincs rajtuk izom, csak anorexiásan vékonyak.
4) Nem tudnak rendesen írni.
5) Azt képzelik, hogy akármelyik stílusirányzat követője irigy lenne rá, mert kritizálja.
6) A legbunkóbb viselkedésű emberek, a lányokkal és a nőkkel kicsit sem udvariasak.
7) Azt hiszik, hogy annyira egyediek, mikor az utcán minden ötödik ember ugyanolyan ocsmány, mint ők.
8) Azt hiszik, hogyha rockot, dubstepet, indiet, popot, stb. hallgat, menő lesz.
ÉS még írhatnám ezt a listát a végtelenségig. Elég annyi, hogy mindenki undorodik tőletek, és nem irigy senki. Inkább tanulj meg írni, mielőtt nagyképűsködni próbálsz.
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.
Én lány vagyok és személyszerint undorodom ettől a "stílustól", pedig van párom. Szerintem rohadt gáz, hogy több időt töltenek a tükör előtt, majmolják a nők öltözködését: cicanaci, ezer féle színű csőnaci, V kivágású felső...mikor fogtok tűsarkúban mászkálni? Mert komolyan mondom már csak az hiányzik rólatok...Attól nem is beszélve hogy teljesen úgy néztek ki mint egy homár...:D És akkor csodálkoztok, ha leb*ziznak titeket...Ja és arról nem is beszélve hogy undorító a rózsafüzér a nyakban...nem vagyok vallásos vagy bármi...de azt én is tudom, hogy nem "nyakláncnak" való...
Ennyi a véleményem rólatok női szemmel...
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!