Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak azt lehet utálni, akire irigyek valamiért az emberek?
Nem. Akit utálok arra nem vagyok irigy, simán csak utálom és kész. Általában rendes oka van.
Alapból nem szoktam irigy lenni, ha valakit bármi miatt "irigyelhetnék", arra inkább felnézek, próbálok tanulni tőle. Irigykedéssel nem mennék semmire.
hát ha a kérdésed igaz lenne én irigy lennék a rohadt szomszédra aki folyton a lépcsőmre fosatja a rohadt kutyáját
de lehet hétvégén irigy leszek és telefosom a szélvédőjét
Egyeltalán nem.
Ezt sokszor azok szokták mondani akit épp utálnak, pl "Csak azért utálsz mert irigy vagy rám!" és hasonló kijelentések. Ahogy észrevettem csak próbálják bemesélni maguknak hogy ők annyira "jók" (szellemileg, testileg, vagy pénzügyileg stb) hogy sokan irigyek rájuk, és emiatt utálják nem azért mert mondjuk nagyképű, lenéző, akármi.
Sőt olyanra is lehet irigykedni akit szeretünk, mondjuk egy jó ismerős nyer a lottón egy rakás pénzt és irigykedünk rá de attól még szeretjük. Egy bizonyos fokig az irigység normális, egészséges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!