Mennyi ruhaja kell legyen egy csajnak ahhoz, hogy jo csaj legyen, aki mindig toppon van, es akire sokak irigyek/akire sokan felneznek?
Sok!Én minden héten veszek új dolgokat!
Leginkább a Sugarbird kollekcióit hordom.
Nagyon szeretem őket.Rengeteg cipőm van,hozzá passzoló táskák,ékszerek.
Sokan felnéznek rám,dicsérnek,irigykednek,mert mindezek mellé még nagyon szép és csinos is vagyok. :)
Nem az a lényeg ,hogy mennyi ruhája van hanem ,hogy milyen kreativitással hordja őket.
Az sokkal menőbb ha valaki egy unalmas pólóból is ki tud hozni valami tök jót , mint akinek temérdek ruhája van ,de az első használat után már nem is tudja ,hogy mivel hordja.
egy feszes izmos testen bármi jól áll,szóval arra is kellene hangsúlyt fektetni,nem csak a ruhákra...
nekem nincs sok ruhám de amik vannak azokat jól tudom kombinálni:D:) meg mondjuk én ezzel úgy vagyok h ne a ruháim miatt irigykedjenek hanem a testemért amiért keményen edzem nap mint nap...:D
"egy feszes izmos testen bármi jól áll"
Jézusom! El sem tudok annál visszataszítóbbat képzelni, mint amikor egy lány izmos. A gyúrást hagyjátok meg a fiúknak! Nekik kell az izmot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!