Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves lányként beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lányként beleszerettem egy 16 éves fiúba, ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Nem ismerek magamra, eddig mindig csak idősebbekkel, érettebbekkel voltam, nem is értem, hogy hogy lehet ez, még magamnak is alig merem bevallani.
2014. márc. 4. 22:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19 évesen összejöttem egy 15 éves sráccal. Majdnem 9 évig együtt voltunk. Külsőre nem látszott a korkülönbség, de így utólag már máshogy csinálnám a dolgokat.
2014. márc. 20. 01:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Háááát... Ez egy nagyon jó kérdés.

Kérdés, hogy mi a cél? Ha házasság is elképzelhető, érdemes mindent megbeszélni. Sok férfi számára vonzó, hogy idősebb nővel/lánnyal van együtt, de amikor jönnek az öregedés jelei, akkor szokott gond lenni. Persze ez az adott személytől is függ, van nagyon fiatalos 44-45 éves ismerősöm, és van, aki 50 évesen már kb. 70-nek néz ki. 50 felett nagyon sok a magányos nő, akit a fiatalabb párja ott hagyott egy fiatalabb nőért, mert már nem volt vonzó az illető az adott férfi számára. Ehhez érdemes megnézni az idősebb női rokonokat (van az a mondás, hogy nézd meg az anyját, vedd el a lányát). Persze, ahogy öregszünk, ezek a dolgok is megváltoznak bennünk, az idősebbek valahogyan már nem tűnnek olyan idősnek. De ez nem feltétlenül akadály, van, ahol működik. ;)

Sok sikert hozzá! ;)

2023. ápr. 14. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez aranyos, van rá esély, hogy ő is így érez irántad?
2023. ápr. 14. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!