Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őrület! Életem nője férjnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrület! Életem nője férjnél van. Kérem adjon valaki tanácsot, mert én ezt már nem bírom?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok mindig volt párkapcsolatom, de mindig hiányzott valami, ezért nem nősültem és vállaltam gyereket eddig. Ezt a lányt már ismerem néhány éve, és mindig oda voltam érte, de fél éve volt szerencsem közelebb férkőzni hozzá egy véletlen során, és jobban megismerni. Akkor jöttem rá, hogy ő a másik felem, őt vártam egész életem során, érte bármit megtennék!

A gond az, hogy 2 éve férjnél van (25 éves) rajtam pedig a féltékenység, amit eddig csak hirből ismertem egyre jobban hatalmasodik el.

Szereti a férjét úgy látom, de vonzódik hozzám, látom rajta, érzem a mozdulatain, látom a mosolyán, a huncut tekintetén.. Egy gyenge pillanatban kb 1 hónapja volt köztünk egy elég szenvedélyes csók, de semmi több. Mindemellett nekem is van egy barátnőm, akiről tud ez a lány.

Mit tegyek? Nem akarok belerondítani a házasságába se, de ez az érzés, ez a vágy széttép. Várjak rá? Vagy próbáljam meghódítani, hátha engem választ?

2014. márc. 4. 09:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek? Nem akarok belerondítani a házasságába se, de ez az érzés, ez a vágy széttép. Várjak rá? Vagy próbáljam meghódítani, hátha engem választ?"

... erdekes! Sajat magad altalt felkinalt lehetosegelben nem szerepel a hagyjad beken es felejtsd el opciok. Pedig ez lenne a jo dontes!

2014. márc. 4. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen jegyben születtél?:D
2014. márc. 4. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:

9 *Hidd el, ha téged akarna, azt már rég közölte volna.

Egy nő? Soha. Csak a pasi után mondaná:)

2014. márc. 4. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:

13

Attól hogy te esetleg nem, attól még más megteheti :)

2014. márc. 4. 10:56
 15/16 anonim ***** válasza:

te csak d-gni akarsz kanos vén f-sz:D

lehet ő neked életed nője,de Neki nem TE vagy élete pasija :DD

lépj tovább öreg...

2014. márc. 4. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha jobban szeret, mint a férjét meglehet talán hódítani. De egy házasságból egy nőt kihalászni, még ebben az esetben is bizonytalan és sok buktatóval jár. Alkalmas helyen, alkalmas időben, egy őszinte beszélgetéssel lehetne tisztázni ki mit akar és ki mit tud tenni? Lehetséges vagy nem, amit szeretnél. Kerülgetni a forró kását nem célravezető és hosszadalmas.
2014. márc. 5. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!