Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-22 év körüli srácok, ti mit szólnátok, ha (. )?
Megismernétek egy lányt, aki nagyon tetszik nektek, úgy néz ki, hogy később nagy szerelem lehetne belőle, egyszóval egy hullámhosszon vagytok, stb. Viszont a lány még úgy a kapcsolat elején elmondja, hogy kb. fél évvel ezelőtt volt egy züllött, "rossz" korszaka, amikor bulikon sokszor volt részeg, és több pasival "szórakozott", de nem feküdt le velük, azon kívül történt több-kevesebb dolog. Viszont a lány megkomolyodott, alapvetően egy kissé elvontabb, afféle "művészlélek", csak volt egy ilyen nagyon kicsapongó oldala. Már jó ideje nem csinált ilyet, a bulizást is lekorlátozta és már nem is vágyik ilyenre, hanem komoly kapcsolatot akar, és kész rá, lezárta ezeket. Ebből a "vadóc" időszakból természetesen meg megmaradt az, hogy legalább nem prűd, hanem ezen a téren izgalmas stb.
Micsoda meglepetés, ez a lány én volnék. most nem ahhoz kérek megjegyzéseket, hogy amit fél évvel ezelőtt csináltam, az mennyire erkölcstelen volt, mert tudok róla, hanem hogy ezt azért el lehet fogadni, ha a lány nyilvánvalóan nem fog ilyet csinálni, mert már jó ideje nem is akarta és nem is tett ilyet és megkomolyodott.
Illetve a másik kérdésem pedig az lenne, hogy tegyük fel, összejövök valakivel, szerelemből (tehát komolyabban, nem így kavargatok). És ugye elmondanám ezt. És én nagyon félek, hogy a múltam alapján fog majd megítélni. És emiatt biztos sokáig kelletném magam, tehát nem feküdnék le vele két hét után. Viszont akkor meg jön az hogy "minek játszod az agyad ha egy r.banc vagy?" és ettől félek nagyon, hogy nem fognak ezek után megbecsülni. 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!