Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lennék emiatt bunkó?
Nem olyan régen elhívott egy lány ismerősöm sétálni,két másik pedig egy buliba(külön-külön,más helyre).Mivel nem tudok egyszerre három helyen lenni,így vissza kellett utasítanom legalább két meghívást,a harmadikat is csak azért "fogadtam" el,mert haverjaimmal meg volt már beszélve,hogy oda megyünk.
Van egy negyedik lány is a képben,aki pedig azt akarta,hogy kísérjem haza a város másik felére...
Miután nem tettem ezeknek eleget,megharagudtak rám ezek a lányok,az egyik vissza sem köszön,másik kettő pedig elég bunkó lett velem...én nem akarom ezt,miért nem lehet megérteni,hogy nem tudok négyfelé szakadni?
Azóta is "megkörnyékezett" több másik lány és már előre félek,hogy mikor fognak elhívni valahová.
Ez legyen a legnagyobb gondom,de mégsem jó,hogy az összes lány megharagszik rám a környezetemben.Csak 1 lányra van szükségem,nem tízre.
Mit tehetnék ez ellen?Körülöttem miért van 3-4 lány is,más fiúkhoz miért nem mennek oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!