Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lennék bunkó?
Egy kérdés: Te most hülye vagy? Nem is tudom, miért kérdezem. Ugyanis kérdezhetném azért is, mert megadod a jelszavadat, ami annak a jele, hogy nem bízik meg benned, vagyis a kapcsolatotok alapja hiányzik.
De azért is kérdezhetném, mert rákérdezel, bunkóság-e, miközben ő adott rá engedélyt.
Nem is tudom, segít. Miért kérdezzem, hülye vagy-e?
Azt már csak mellékesen említem meg, mennyire kétszínű a kérdésed, hiszen először azt kérdezed, bunkóság-e, majd úgy tűnik, csak az a gond, ha megtudja. Egyébként megtudhatja, ha ügyetlen vagy.
Pár napja jöttem rá, hogy meg lehet nézni, mikor és hol léptél be facebookon. Ha belépek most, és nem lépek ki, de másnap egy idegen gépen nézem meg, ha a "maradjak bejelntkezve" beállítást választottad, úgy jelzi, mintha beléptél volna.
Tehát így lehetséges, hogy lássa. Illetve talán a meglátogatott linkekből is kiderülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!