Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha baráti szexre kérdeznék rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha baráti szexre kérdeznék rá egy nem teljesen "barátnál", nagyon bunkó lennék? Vagy ne csináljak ebből problémát?

Figyelt kérdés

A csaj nagyon promiszkuit volt. Mikor ezt megtudtam (3 hónap után) szakítottam. Jól kijöttem vele, szerettem vele lenni, de ez a lány egy nős férfi szeretője volt, a csoporttársával szexkapcsolata volt, stb.

Jóban "maradtunk" (ez azért idézőjeles, mert kb. 2 évig nem találkoztunk, max. születésnapi/karácsonyi sms-eket váltottunk egymással). Kb. 2 hónapja összefutottunk az utcán, jót beszélgettünk, ő sem jár most senkivel, nekem sincs senkim....

Nemrég megint találkoztunk, de valahogy furcsa az egész, mert nem igazán barátság ez közöttünk, mert érzem, hogy ő sem oszt meg olyat, mint amit egy baráttal meg szoktunk osztani, viszont van egyfajta "távolság" közöttünk, ami gátolná a komoly kapcsolatot, tehát nincsen "rezgés". Fizikailag viszont nagyon vonzódom hozzá.

Hogyan kérdezhetném meg, hogy benne lenne-e néha-néha "baráti" szexben? Nem akarom megbántani a kérdésemmel... Jó eséllyel igent mondana, viszont attól félek, hogy ha nem menne bele, akkor a köztünk lévő kis törékeny "kapcsolat" is megszakadna, amit nem szeretnék, mert az ismeretsége fontos nekem...

2014. márc. 2. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak, nem kezdesz egy ilyen ribizlibokorral.
2014. márc. 2. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyíltan kérdezd meg, hogy lenne-e kedve. Ahogy én leszűrtem, nem valami szemérmes a "kislány".
 3/10 A kérdező kommentje:

Holnap külföldre utazik, 3 hétig nem lesz itthon. Arra gondoltam, hogy írnék neki egy smst azzal, hogy mit szólna, ha hazajönne, és találkoznánk, akkor csinálhatnánk néha egy-két "izgalmas dolgot" :)? Ezt vagy direkt félreérti, vagy direkt elutasítja, vagy visszakérdez olyasmit, hogy "mire gondoltál"? én erre valami pajzán dolgot válaszolnék.

Egyszerűbbnek gondolom így, mintha szóban kérdeznék rá a dologra.

4/10 anonim ***** válasza:

A csaj nagyon promiszkuit volt.

használd helyesen az idegen szavakat, vagy sehogy!!!

2014. márc. 2. 21:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Bocs, mit használtam rosszul? :)

[link]

2014. márc. 2. 22:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg vkinek otlete?
2014. márc. 3. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:
szerinted T a vége, ebben a formában? rosszul használod, nézd már meg :D
2014. márc. 3. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
PromiszkuiS szexuális magatartás (pl. gyakori partnerváltás) a nemi szervi HPV fertőzés egyik legfontosabb kockázati tényezője
2014. márc. 3. 11:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Ez érdekes kérdés, én úgy ismertem, hogy promiszkuiT, de van logika a promiszkuiS-ban is. :) (Viszont akkor miért promiszkuiTás, és miért nem promiszkuiSság?)

De mindegy, a kérdésen nem változtat, szerintem érthető s-sel is, t-vel is.

2014. márc. 3. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:

mesélj neki, hogy eszedbe jut gyakran amikor valahol konkrétan magadévá tetted, milyen izgató volt

veszi a lapot ha akarja

2014. márc. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!