Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig a kulsosegre kerdeznek ra eloszor? Te is ezt csinalod?
Figyelt kérdés
Ha elkezdek valakivel ismerkedni, es eloszor meselek a barataimnak, rogton az az elso, hogy "kepet rola"! Ez engem nagyon zavar, mert ha mutatok kepet, rogton jonnek, az ilyen kozhelyek, hogy "uhumm, aranyos, helyeske" blablabla... Erezni, hogy csak megnyugtataskepp mondjak. Nem erdekel a velemenyuk, mert nem tetszhet mindenkinek mindenki, csak olyan zavaro, hogy azt varjak, hogy valami modell fiuval randizzak, holott nalam ez nem szamit, es ezt ok is tudjak. Ti is tapasztaltatok mar ezt?2014. febr. 14. 19:48
1/6 anonim válasza:
Én is ezt csinálom. Bár én röviden annyit szoktam írni, hogy "képt!". Hogy miért? Puszta kíváncsiság. De én azt is le szoktam írni, ha nem jön be a lány.
2/6 anonim válasza:
Bírom ezt a hozzáállást, hogy valaki azért nyavalyog,mert akivel beszélget,merészel kérni egy képet.
Szerinted van olyan ember,aki "arctalan" emberre pazarol időt? és ha utcán találkozol valakivel, eltakarod az arcod vagy mi?
-tök gyerekes vagy...de majd talán pár év múlva!
3/6 anonim válasza:
Sok barátom nekem is ezt csinálja, engem nem zavar, már megszoktam. Már megtanultam kezelni az ilyen szituációkat. A legjobb, gyerekkori barátnőm szerint eddig egyik srác sem volt helyes, akivel ismerkedtem, vagy jártam. Sőt, az első barátomra azt mondta, nem tudja, mit eszek rajta. De a legjobb barátnőm, nem zavart, és emellett elmondta a tanácsait is.
4/6 anonim válasza:
-Kérdező!
Csak gondolj arra, hogy ha téged felhívna ismerkedés céljából valaki, lenne kedved vele hosszasan telefonálni? akár napokon keresztül?
Abszurd!Utcán sem takarod el magad gondolom. Ahogy életben sem fogsz tetszeni mindenkinek, úgy neten sem.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolso. Lehet felreertettel, nem rolam van szo (ahol kell profilkep, van rolam), hanem mindig az aktualis emberrol, akivel ismerkedek. Megertem, hogy zavaro, ha mar egy honapja meselek rola, es nincs "arca" az illetonek, de kb. ahogy kimondom, hogy ismerkedek valakivel, rogton jon, hogy "kepet!" Nem kerdezik, hogy nem-e pszichopata az illeto, mivel foglalkozik, hany eves, stb, hanem rogton a kep kell, amihez aztan megjegyzest is fuznek. Ez idegesit.
2014. febr. 15. 12:29
6/6 anonim válasza:
ez olyan hogy villanyszámlát se kérünk, mégis kapunk.
Adsz képet,lereagálják.
Szerintem nem érdemes ennek nagyobb jelentőséget tanúsítani és ezen fennakadni.utolsó vagyok megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!