Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nőket kérdeznék, hogy szerintetek is csak egy néphülyítés a következő?
Az lehetséges, ha egy számotokra vonzó férfivel találkoztok egy szórakozóhelyen, hogy ha jó a megjelenése, fellépése, jól tud kommunikálni, jó a humora, bizalomgerjesztő és vonzó a személyisége, akkor 5 10 15 perc alatt eljussatok a csókig?
Mert sok ilyen "k.csögség" van a neten, amiben ilyeneket írnak, hogy hogy legyél ilyen vonzó stb.
Azokról a hirdetésekről beszélsz, amiben arra "képezik" a férfiakat, hogy bármelyik nőt levegyék a lábáról? Az szerintem hihetetlen nagy marhaság. Láttam egy ilyen oktató videóból egy részt, és igazából csak tapló módon alázzák a csajt, vagy rámásznak. Lehet, hogy ez néhány önelégült plázacicánál bejön, de egy normális csajnál SOHA.
Ez az én véleményem.
Részemről kizárt... még ha legszívesebben rá is ugranék, akkor is visszafognám magam, legalább a randi feléig.. Még akkor is, ha a randit ágyban szeretném folytatni...
nehogy azt higgye már, hogy öt perc alatt levett a lábamról ;)
Kizárt!
Akik ennyi idő alatt eljutnak a csókig, azok max egyéjszakás kalandot akarnak vagy laza kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!