Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a következő lépés?
Ahogy a mesék is kezdődnek: volt egyszer egy....
Ebben az esetben van.A főhősi posztot én akarom megszerezni,de ez csak akkor következhet be,ha sikerül meghódítanom a királylányt.Régóta ismerjük egymást,egy osztályba jártunk elég sokáig,aztán az utóbbi évben elváltak útjaink.Pár hete újra találkoztunk,és egy kisebb haveri társasággal (ő is ott volt) csaptunk laza beszélgetős,piálós estét.Rá egy hétre kimentünk a tópartra,bedobtuk a botokat,és beszélgettünk.Teljesen másképp érzek,mint az elmúlt években.Pár napja nagy sportolásba kezdtünk (2-en,inkább ő kezdte,én régebb óta űzöm,de ebben a történetben lényegtelen). A testedzést kerékpáron végezzük,főként erdőben.Úgy érzem,hogy semmiképp nem vagyok közömbös számára.Nagyon jól elbeszélgetünk,jól érezzük magunkat egymás társaságában (legalábbis én,mert ha nem így lenne,akkor egyedül bicajoznék ugyebár). A NAGY kérdés az,hogy mi legyen a következő lépés.Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá,mert nem szeretnék beégni? Nem vagyok egy "adonisz" gyerek,eléggé visszahúzódó vagyok az ilyen helyzetekben.Segítséget szeretnék kérni,hogy hogyan mondjam el neki érzéseimet,hogyan vezessem fel?
/elnézést,hogy hosszúra sikerült,de felvezetéssel talán jobban átlátható a helyzet/
21F (21L)
köszi,faluban lakunk,de nem elzártan a külvilágtól :)
holnapra esedékes egy buli,vagy talán inkább bálba megyünk,és majd óvatosan bepróbálkozok :)
köszönöm a tanácsot,majd megírom,h mire jutottam (persze ha érdekel) :)
Naa, az tök jó, mindenképp kísérd haza! Aztán ott lehet próbálkozni! ;)
Majd írd meg, h mi volt, engem is érdekel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!