Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha begolyóztam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha begolyóztam?

Figyelt kérdés
tetszeni akarok minden lánynak és egész nap ezen feszengek,reggelente egy órát készülődök,drága ruhákat veszek,állandóan konditerembe járok és sokat zabálok,hogy izmosabb legyek és bekattanok,ha valaki nem néz meg és olyankor agresszív lesz a rózsaszín párduc fejűűű rózsaszín párduc futásúú dávid
2014. márc. 2. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem szabad drogozni.
2014. márc. 2. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Kockazz!
2014. márc. 2. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
A végét nem nagyon értem, de menj el orvoshoz.
2014. márc. 2. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy ezt mondom/írom, de nem lehet mindenkinek megfelelni.

Amúgy ha megyek pl. az utcán én szinte senkire sem nézek rá különösebben.

2014. márc. 2. 22:48
 5/6 A kérdező kommentje:
de lehet tetszeni mindekinek meö tudok olyanról csak a nagy tücsökpö csű-fejű dávid nem az
2014. márc. 2. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
te tényleg hülye vagy. viszont az érdekelne, hogy honnan van pénzed drága ruhákra? anyuci/apuci, nagymami/nagypapi?
2014. márc. 2. 23:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!