Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet minél könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet minél könnyebben átvészelni a tavaszt?

Figyelt kérdés
És persze a nyarat is, amikor jó az idő? A telet sokan nem szeretik, mert hideg van és gyakran szürke, barátságtalan az idő. De ezalatt mindenki valamelyest bezárkózik és talán még egy magányos embernek is könnyebb ez az időszak, éppen emiatt. Viszont most, hogy jön a tavasz és megtelik a levegő élettel, sokunknak egyre nehezebb. Egyre lengébben öltöznek a lányok és nem könnyű elviselni a látványukat. Mit lehet tenni?

2014. márc. 2. 22:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tudod, én soha nem jöttem be nekik. Nem vagyok ronda és értelmes embernek tartanak, az ismerőseim éppen ezért sem értik, hogy miért van ez. Voltam már pszichológusnál is, az sem segített. Az utóbbi években pedig már gyakran a kint tartózkodástól is gyomorgörcsöm van.Minden egyes pillanat arra emlékeztet, hogy mennyire sehol nem vagyok hozzájuk képest.
2014. márc. 3. 01:19
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
Akkor mit csinálsz nyáron.Költözz az északi-sarkra.
2014. márc. 14. 12:52
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
Pl úgy, hogy hordj olyan női cuccokat ami tetszik a nőkön, próbáld ki, segít, nem lesz olyan nehéz :)
2015. febr. 22. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!