Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az, hogy minél szebb vagy jobban nézel ki annál előbb és könnyebben találod meg a szerelmed, párod?
sztem ja mióta tettem ki fb-re képet rögötn 6 csaj kínálta magát xĐ
17/F
Hát, nem biztos.
Ha abból indulunk ki, hogy mindkét nemből vannak szebbek, meg kevésbé szebbek is, így azt kell mondjam, hogy kb ugyanannyi az esély.
Hiszen egy kevésbé attraktív nő összejöhet egy kevésbé attraktív férfival. Egy tök jó nő, meg egy tök jóképű fickóval.
De talán lehet benne valami, de pusztán azért, mert én azt vettem észre, hogy a kevésbé szép embereknek kicsi az önbizalmuk, nem járnak el szórakozni, nem olyan nyitottak, stb. így már a lehetőségét is elveszik az ismerkedésnek. Ez persze nem igaz mindenkire.
Én úgy gondolom, hogyha egy kevésbé szép ember akar párt találni és ezért célirányosan tesz is és ne sajnáltatja magát, akkor tud simán hasonló kaliberű embert találni a másik nem képviselői közül. Minden csak hozzáállás kérdése.
"sosem fog szeretni egy lány sem őszintén, max érdekből,"
A szépeket és a magasakat is csak érdekből szokta a 70% minimum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!