Az tényleg igaz hogy minél többet énekelget az ember akkor a hang egy idő után fejlődni fog, szebb és tisztább lesz a hangszín? Vagy ez hülyeség?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 00:44
1/3 anonim válasza:
Hülyeség. Ha rossz a hang akkor énekelhetsz 50 éven keresztül,mehetsz tanárhoz is a hangod ugyanolyan pocsék marad.. Én vagyok az élő példa rá. Tinédzserként is pocsékul énekeltem, és hiába akartam,és mentem énektanárhoz, közel 40 évesen is pocsék a hangom..Idősebb korban már nem is olyan éles, tiszta a hang mint fiatalkorban.
Elég megnézni az idősebb énekeseket is. Fiatalon jobb hangjuk volt mint idősebb korukra..
2/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
a 9-es válaszban le van írva egy gyakorlat, amivel erősítheted
3/3 Princess4ever válasza:
Az énektanár szerint jobb lesz!!
U.i.:soha ne add fel az álmaidat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!