Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell egy értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egy értelmes gondolkodású 19 éves lánynak hisztiznie azért mert hidegen hagynak a szőke hajúak?

Figyelt kérdés

Tudtomra adta facebookon hogy nagyon szimpatikus vagyok neki és elmehetnénk valahova, én kedves hangnemben nem éltem a lehetőséggel amikor megkérdezte miért akkor elmondtam neki hogy nem érzek vonzalmat a szőkék iránt, és soha nem is fogok, erre nekem állt hogy jól gondolták a barátnői hogy nem kellett volna írnia, mert nagyképű idiótának látszok amúgy is

Ezután majd nem neki estem hogy milyen képei vannak kint, minden másodikon platform cipőben meg koktél ruhában fotózták, az egyiken úgy ül a kanapén a barátnőivel mintha szex bárban lennének

21/F

2014. márc. 2. 12:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze,ezt csak én érthetem,aki soha nem tetszett senkinek és soha nem is volt senkim.Tudod nekem mennyi boldogságot adna,ha valaki szimpatikusnak nevezne és elhívna valahová?Nem itt nyafognék,hogy jaj szőke a haja...
2014. márc. 2. 12:38
 12/16 A kérdező kommentje:

11

Akkor elmondom neked az első barátnőmet is barna hajjal ismertem meg, és már az elején felfigyeltem rá, és nem Ő rám. Miután szétmentünk volt még egy másik lány, azóta megint semmi, de mivel nem lehetetlen ismerkedni ezért élek azzal a joggal hogy nem kell mindenkivel összeállni.

2014. márc. 2. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:
és nem vagy az?
2014. márc. 2. 13:24
 14/16 anonim ***** válasza:

A pasik sem fogadják el indokként ha azt mondjuk, hogy nem tetszik az orruk formája, a hajuk színe, a pólójuk.

Akkor vagy befesteti a szerencsétlen, vagy elkezdi ezerrel rábeszélni a csajt magára hogy "deígy deúgy próbáljuk meg, ha meg se próbálod honnan tudhatod blabla" -és le sem lehet lőni. Vagy a másik verzió hogy " te elkényeztetett királykisasszony, túl magasak az elvárásaid (nem biztos, csak éppen te nem tetszel -.-) te büdös k***, te r*** mit képzelsz hogy én nem felelek meg neked". Így reagálnak a pasik. CSak tudnám miért várják akkor el fordítva, hogy az ő ilyen kis ürügyeiket elfogadják.

Ha ez is az ok, ilyet kell kamuzni hogy "összetörték a szívem és én évekig heverem ki még friss a seb, látni sem akarok nőt, bocsi" vagy "ne haragudj, de a férfiak érdekelnek /papi pályán gondolkodom és ott cölibátus van ugye" vagy "van nőm csak külföldön van éppen de halálosan szerelmes vagyok és nem csalom meg blabla".

Ezeket elfogadják, mert ezeket nem tudják magukra venni és megsértdni rajta, hanem naivan elhiszik hogy csak ilyenek a körülmények és nem rajtuk múlt, míg az igazság (hogy ők nem jók valamiben) sokkal jobban fáj és akkor beváltanak köcsög effektusra.

2014. márc. 2. 13:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Pontosan a szemétkedése nem tetszett, mondhattam volna azokat az alternatívákat amiket írtál, de magamat hazudtolnám meg. Egyébként annyi a baja hogy szőke, teste arca jó, de ha megmondanám neki megint belelovalná magát
2014. márc. 2. 15:13
 16/16 anonim ***** válasza:
én elfogadnék egy Ferrarit akkor is,ha nem vörös,hanem sárga
2014. márc. 2. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!