Szerintetek melyik az a hajszin ami nekem a legelőnyösebben állna? Jól jönne a segítségetek mert hajszint szeretnék változtatni. Gondolkozom a világosbarnán sötétbarna melirokkal, Vagy szőke. csak értelmes válaszokat várok.
ez csak azért hogy lássátok körülbelül a hajam h most milyen
itt látszik az arcom is....
Az első képet nem látom.
Amúgy szép lány vagy, ezt lányként mondom :)
bár nem színes a kép, de szerintem jól áll ez a haj. Szőke, szerintem semmiképp, akkor már inkább a világosbarna. Menjen a szemedhez, szemöldöködhöz, bőröd színéhez.
Nekem azt mondta barátom, hogy mindenkinek az a hajszín áll jól ahogy a természet megadta.
Nem igazán értem miért van baj azzal, ha valaki több kérdést fel tesz. Nem arra való ez az oldal??? Ha nem tetszik ne olvasd! Tiltja bármi is, hogy fel tegyen kérdést akár egy témán belül?
Válaszolva a kérdésre, a válaszod is figyelembe véve, nekem viszonylag sötét a szemöldököm, és világosabb barna hajam van, nem az az igazi világosbarna, a vége szőkés. Nem üt el tőle, hogy sötétebb, szóval lehet megpróbálkozhatsz világosabbal ha szeretnéd, és nem félsz hogy megbánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!