Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 éves srác vagyok és nagyon...

15 éves srác vagyok és nagyon dús a szemöldököm. Mit csináljak vele, szedessem ki, vagy az bu_is? Értelmes válaszokat lécci.

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a dús szemöldök nem baj egy fiúnál, de ha téged zavar, akkor szerintem menj el kozmetikushoz és mondd el neki mit szeretnél, és szedje ki annyira hogy még természetesnek hasson, és ne az legyen az emberek első benyomása hogy: azta, ez szedi a szemöldökét.
2013. jún. 10. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem nem vészes a dús szemöldök. Persze ha összeér, zt érdemes kiszedni. De egyébként max. csak nyírd le a végét ott, ahol nagyon elburjánozna.
2013. jún. 10. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:

ha téged zavar, netán a környezeted is csúfol emiatt(és ez rosszul érint)menj el kozmetikushoz és szedesd ki

szerintem , ha tényleg annyira dús akkor menj el,ez nem b-zis.

2013. jún. 10. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem egyáltalán nem b.zis, ha ki van szedve a szemöldöke egy srácnak, sőt, mert állati jól rendbe tudja tenni az arc kinézetét! Menj el kozmetikushoz és kérd meg, hogy csipesszel szedje ki az alját. Ha gyantával csinálja, akkor elképzelhető, hogy egyszerre többet tép ki egy csík mentén és túl vékony lesz, ami azért már elég szembetűnő...,tehát én inkább a csipeszre szavaznék a helyedben. Végső esetben pedig ott vannak a szemöldök trimmelők, amik levágják a szőr egy részét, ezzel egységesebbé mutatva az összképet. [link]
2013. jún. 10. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:

hát nemtom, sztem oké, ha zavar, akk sztem magadnak is ki tudod szedni...lényeg, hogy ilyen ne legyél:

http://www.youtube.com/watch?v=379odDe2Yd0

-ez nagyon süt

2013. jún. 11. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Jéééézusom, az utolsó... Az eredeti szemöldöke teljesen jó volt, férfias, illett is az arcához... az átalakítás után pont, hogy nem férfiasabb lett, hanem mű, és látszik, mennyire ki lett húzva.
2013. jún. 11. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
maga az, hogy egy "fiú" így viselkedik, sminkeli magát, videóbolgot csinál stb, undorító, hánynom kell, sehogy sem férfias dolog...csajokon is túltesz
2013. jún. 11. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
egy képet csak szemöldökről linkelhetnél , am.ha középen összenő akkor gyantáztasd le kozmetikussal vagy szedd ki te csipesszel ( elsőre ki*aszottul fog fájni de utána már hozzászokik a bőr)
2013. jún. 12. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!