15-18 éves lányok! Ezt ti már mackós testnek tartjátok?
Figyelt kérdés
Járnátok egy ilyen testű sráccal, ha arcra és személyiségre nézve bejön nektek?
2013. máj. 31. 07:12
1/7 anonim válasza:
inkább kezdj el gyurni,ha nagyon jó nőt akarsz...
2/7 anonim válasza:
nagyon zsíros vagy semmi izom valamit kezdj el sportolni mielőtt jobban elhízól
3/7 anonim válasza:
Ez még egyáltalán nem mackós!
Szerintem nagyon jó tested van, bár fiatal lennél hozzám .
4/7 anonim válasza:
Ugyan már, kérlek.
Én szeretem a mackós testet, ez nem az. Nem szoktam elvárni másoktól azt, amit én nem tudok felmutatni. Én sem vagyok egy szupermodell alkat, és engem nem zavarna, ha a páromnak ilyen testalkata van.
Persze valóban esztétikus egy szépen kidolgozott felsőtest, de 100 emberből vajon hánynak van ? Na ugye...
5/7 anonim válasza:
ez a fószer a képen, nem mackós, hanem zsír ge*i! Akkor lenne mackós, ha még zabálna rá, és súlyzókat emelgetne, szerintem ez a veréb, még egy kiskanalat sem tud megemelni! Látszik, hogy egész nap chips-et zabál, meg colát iszik, és nem tud elmenni egy hambis mellett, hogy ne venne, és még mutogatja is magát, jellemtelen idióta :-D
6/7 anonim válasza:
Az utolsó kommentelő ha kérdezhetem milyen jogon oltogat másokat?Megnézném a te szépen kidolgozott tested...A kérdezőnek meg üzenném hogy ez nem mackós test.Nekem is hasonló van de én súlyozgatok mellé,hogy kb 1 év múlva nézzek ki valahogy.Te is kezdj el súlyozni vagy sportolni.
7/7 anonim válasza:
Nekem tetszik. :)
Bár én pont kiestem a kategóriából, 19 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!