Hogy miért? Nekem így ránézésre jobban bejön az a csoport.
2013. ápr. 23. 10:51
3/27 anonim válasza:
AZ 1. csoportot szimpatikusabbnak találom.
2013. ápr. 23. 10:52
4/27 anonim válasza:
Az elsőt, mert vonzó ahogyan mosolyognak és látszik ,hogy teli vannak élettel, azaz a kisugárzásuk megfogó!
2013. ápr. 23. 10:52
5/27 anonim válasza:
Jaj kérdező, most te is tudod, hogy mindenki azt fogja írni, hogy az első csoport mert jaj milyen élettel teliek stb, de ha egy szórakozóhelyen ott lenne ez a két csoport, akkor te is tudod, hogy a második csoportra csorgatná a nyálát mindenki. (Más kérdés, hogy az első csoportbeli lányhoz mennének oda talán, mert ott éreznek némi esélyt :D )
De itt mindenki álszent, nem kell ebből nagy következtetéseket levonni.
2013. ápr. 23. 10:54
6/27 anonim válasza:
Nekem a "husik" azért problémásak (annak ellenére, hogy a vékonyak tényleg krvásak, mert "bárkit megkaphatnak, ezért játszák az elérhetetlent", mert elhanyagolják a testüket. A test a lélek temploma, tehát a lelki világuk nekik sem 100-as. Általában vagy személyiségzavarosak, vagy brutál egoisták, vagy simán agresszívak. Inkább akkor legyen kiszámíható "krva", szar lelki világgal, de cserébe nincs "problémázás", hogy mi kell a nőnek. :) Én a vékonyakat jobban csípem. (őszintébbek, mint a dagik)
2013. ápr. 23. 10:54
7/27 A kérdező kommentje:
5-ös
Én arról voltam meggyőződve, hogy a második képen lévő lányokra lesz egy halom voks. Többek között az enyém is:)
2013. ápr. 23. 11:02
8/27 anonim válasza:
Szanaszét kefélném mindkét csoportot!
2013. ápr. 23. 11:04
9/27 anonim válasza:
6/6os, csak úgy jelezném, hogy a testalkat genetikai adottság, és van, aki nem azért testes, mert lusta,és sport helyett zabálással vezeti le a problémáit. Amúgy kép alapján pedig nem lehet dönteni, hogy kit választanál, az adott szituáció és helyszín kérdëse, no meg a kisugárzás, ami itt nemigen jön át.
2013. ápr. 23. 11:05
10/27 anonim válasza:
Fogjuk a genetikára! :) Akin van x% testzsírfelesleg, és endomorph alkat, az is tud kellő mozgáskultúrával formás lenni. A "dagi" képeken a nőknek nem látszik, de ha leülnének akkor keményen rálógna a hasuk a combjukra... ez nem genetika barátom, ez kövérség. Nem tud tenni ellene? 100-2 nő ha ilyenben szenved, akkor sokat mondtam (saját kutatási eredmény :D), de azért az étrendjüket, és a rendszeres mozgásukat megnézném...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!