Melyik hölgycsoportot tartjátok vonzóbbnak így ránézésre és miért?
1. [link]
2.
ttp://kepfeltoltes.hu/130423/tumblr_mjeqeykLg51rfj3ido1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tudom, nem csak ez a két típus létezik, de a kérdés erre a két típusra vonatkozik, hogy a kettő közül melyik és miért.
Köszi a válaszokat!:-)
mindent összevetve az 1.
A második szexuálisan jobban vonzana de műviességük és képmutatásuk taszít.
hát,nekem a 2. képről nagyon unszimpatikus miranda kerr....kb felrúgnám. a 2.nak nagyon csúnya a lába,a 3. elmegy.
az első képről a . csaj viszont egész jó..meg még a 3. is.
" tehát a lelki világuk nekik sem 100-as."
És van olyan akinek az? Mindenkinek van problémája - főleg azoknak akik mindenáron azt akarják lekomunikálni, hogy ők ugyan nem! Ők tökéletesek! A libsi mindent elviccelő embereknél is vannak problémák.
Kivétel nincs.
16! Nekem is vannak problémáim. :D érdekelnek mik azok? Empátia hiány, problémázás bármivel, és a hülyéket nem tudom szeretettel kezelni... :\ Nem vagyok százas, de nem hazudozok magamnak, hogy "szép vagyok, fogadjatok el "kövéren" (inkább telt, vagy ducinak hívnám, de hatásnövelő szavakat kedvelem :D) vagy különben játszom a sértődöttet"...
Aki hazudik magának, az szarabb helyzetben van mint én... pedig én sem vagyok a toppon hiddel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!