Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik hölgycsoportot tartjáto...

Melyik hölgycsoportot tartjátok vonzóbbnak így ránézésre és miért?

Figyelt kérdés

1. [link]

2.

ttp://kepfeltoltes.hu/130423/tumblr_mjeqeykLg51rfj3ido1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tudom, nem csak ez a két típus létezik, de a kérdés erre a két típusra vonatkozik, hogy a kettő közül melyik és miért.

Köszi a válaszokat!:-)

2013. ápr. 23. 10:47
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

mindent összevetve az 1.

A második szexuálisan jobban vonzana de műviességük és képmutatásuk taszít.

2013. ápr. 23. 11:17
 12/27 anonim ***** válasza:
2. mert kur*vásabbak és jobban tetszik az arcuk
2013. ápr. 23. 11:19
 13/27 ivilicious ***** válasza:

hát,nekem a 2. képről nagyon unszimpatikus miranda kerr....kb felrúgnám. a 2.nak nagyon csúnya a lába,a 3. elmegy.

az első képről a . csaj viszont egész jó..meg még a 3. is.

2013. ápr. 23. 11:20
 14/27 anonim ***** válasza:
nem ott kezdődik a kövérség mint ami az első képen van..a néger nőnek még lapos is a hasa... én az elsőre szavazok mert nőiesebb
2013. ápr. 23. 11:31
 15/27 A kérdező kommentje:
13-as, ő nem Miranda Kerr, hanem Rosie Huntington-Whiteley:)
2013. ápr. 23. 11:31
 16/27 anonim ***** válasza:

" tehát a lelki világuk nekik sem 100-as."

És van olyan akinek az? Mindenkinek van problémája - főleg azoknak akik mindenáron azt akarják lekomunikálni, hogy ők ugyan nem! Ők tökéletesek! A libsi mindent elviccelő embereknél is vannak problémák.

Kivétel nincs.

2013. ápr. 23. 11:46
 17/27 ivilicious ***** válasza:
tényleg,akkor az, nekem nagyon hasonlítanak és egyik sem szimpi, kegyetlen unszimptikus ,rondák.
2013. ápr. 23. 11:49
 18/27 anonim ***** válasza:

16! Nekem is vannak problémáim. :D érdekelnek mik azok? Empátia hiány, problémázás bármivel, és a hülyéket nem tudom szeretettel kezelni... :\ Nem vagyok százas, de nem hazudozok magamnak, hogy "szép vagyok, fogadjatok el "kövéren" (inkább telt, vagy ducinak hívnám, de hatásnövelő szavakat kedvelem :D) vagy különben játszom a sértődöttet"...

Aki hazudik magának, az szarabb helyzetben van mint én... pedig én sem vagyok a toppon hiddel! :D

2013. ápr. 23. 11:53
 19/27 anonim ***** válasza:
Én sem hazudok, tudom, hogy mint kívül mint belül én vagyok a hulladék-ember, de ennek súlyos ára van.
2013. ápr. 23. 11:54
 20/27 anonim ***** válasza:
Az első vonzóbbak, szívesen barátkoznék velük, látszik rajtuk, hogy olyan normálisabbak. A második képen lévő csajok nekem már túl cicababásak, tuti nem jönnék ki velük jól.
2013. ápr. 23. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!