Ti nem tartjátok elszomorítónak, hogy manapság egyre fiatalabbak plasztikáztatják magukat?
Észak-Nyugat Magyarországon élek egy kisvárosban, 26 éves nő vagyok és egyre szörnyűbbnek találom a mai világot. A kisvárosunkban mostanában a harmadik fiatal lány (kb 22 éves, vagy fiatalabb) csináltatott magának nagyobb melleket. Tudom, mert látom is, és vannak közös ismerőseink, facebook-on is láttam képeket. Szerintem elég durva, hogy a mai fiataloknak ennyire fontos a külső, és hogy esetleg nem tudják magukat elfogadni úgy, ahogy vannak. Hozzáteszem, nem feltétlen buta lányokról van szó, (bár ezek után már ezt is kétlem..) illetve előzőleg sem volt "annyira" kicsi a mellük, hogy ne lehetett volna azzal együtt élni.
Egyébként nem utasítom el a plasztikát teljesen, el tudnám fogadni, ha olyanról lenne szó aki annyira lapos, hogy az nem lenne nőies, vagy túl nagy melle van és emiatt egészségügyi problémái, vagy nagyon lógnak neki.. Ha több gyerek után elkezdene nekem is lógni, és megtehetném, lehet, hogy később elvégeztetném a műtétet. De kérdem én, 20-22 évesen, teljesen fiatalon? Vagy ami még felmerült bennem: honnan van rá pénze, anyukájától kapta? Te fizetnéd a huszonéves lányod plasztikai műtétjét?
Ha most helyeselnék ,és egyetértenék veled akkor hazudnék.Ha a lányomnak pszichés gondot okozna,hogy kisebbek a mellei mint mondjuk A kosár,akkor valószínűleg fizetném.
Az egészről a média ,tehet.
Már ne haragudj de egy felőle elítéled másfelől meg leírod hogy ha te sem leszel elégedett a testeddel simán a kés alá feküdnél..
Végül is mi a kérdés?? Nem vagyunk egyformák. Van aki 20 évesen nem elégedett a testével és kés alá fekszik. Mi ebben a rossz? Vagy kérdem én: Miben különbözik attól hogy te meg akkor feküdnél kés alá ha lógnának a melleid. Ugyanaz a helyzet! Honnan tudod hogy az aki 20 évesen kés alá fekszik az miért teszi ezt. Lehet hogy ő rondának látta magát. Te meg akkor látnád rondának magad ha lógna a melled!
Én ha a lányom boldogságán múlna simán kifizetném a plasztikai műtétet akár 18 évesen is. Ha ő úgy érzi hogy a teste egy rémálom akkor miért ne segítsek rajta??
Végül is ez a kérdés arról szól, hogy olyanba ütöd az orrodat ami nem tartozik rád.
24N - lehet tőled egy kérdésem? :) szülés után változott valamit a megcsináltatott melled?
Kérdező: Ezek a lányok nem elégedettek magukkal és szerintem ha volt annyi pénzük rá akkor egészségükre. Én is meg szeretném egyébként csináltatni, ugyanis 22 éves vagyok, 14 éves korom óta nem nőtt egy millimétert sem és szeretnék már én is dekoltázst meg szép bikiniben flangálást. Őgy vagyok vele, hogy most is félre tudok tenni a keresetemből azért egy 50-60at havonta, akkor jövő évre meg is lesz majd ha még akkor is akarni fogom. Magamnak csináltatnám nem másnak.
igazad van végül is.
De van akinek ez nagy önbizalom hiányt okoz. pl nekem.. nagyon picik a melleim..:( már én is gondolkodom rajta, hogy jó lenne megcsináltatni, csak még nincs rá pénzem..
és azt amúgy én se értem akinek nem olyan pici miért csinálja meg.. de nekem meg extrán kicsi :( :(
19L
18:28 79% os vagyok
és az a vicces , hogy mikor 15-16 éves voltam komolyan nagyobbak voltak.. akkor teljesen normális volt.. néztünk régi képeket a barátommal.. és nagyobbak voltak.. pedig nem fogytam. ugyan annyi kiló vagyok vagy 1 -el több.
mert akkoriban 50 kiló voltam most meg 51. szóval elég fura..
bár a barátomnak így is tetszek. de örülnék kicsit nagyobb melleknek, hogy nyugodtan felvehessek egy kivágott felsőt :D
Van egy barátnőm aki 17 évesen kapott szilikonciciket az anyjától...
Most ilyen irányba ment el a világ. Nekem sem tetszik, de annyira nem érdekel a téma.
Én mindent elfogadok, de ebbe a bizniszbe nem szállok bele :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!