Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan 20 évesen még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 20 évesen még mindig egyedül?

Figyelt kérdés

Elsős egyetemista lány vagyok, elköltöztem otthonról egyedül egy másik városba. Nem vagyok túl nyitott, de sikerült barátokat szereznem.

Viszont párom még nem volt soha, nem csókolóztam, nem szexeltem. Azt hiszem, igazán még szerelmes sem voltam.

A barátnőim már vagy a sokadik boldog párkapcsolatukban vannak, van amiatt nyafognak, hogy egy hónapja nincs senkijük...nekem 19 éve nincs senkim.

Egyszerűen képtelen vagyok a férfiakhoz közel kerülni, mintha nem tekintenének nőneműnek. Pedig egyáltalán nem vagyok fiús. Az igaz, hogy nem vagyok túl vékony alkatú, de nálam kétszer nagyobb lányoknak van olyan barátja, hogy ihajj.

Ha meg is tetszik valaki első pillantásra, mindig azt érzem, hogy nem elég okos. De amúgy ez mindegy is, mivel képtelen vagyok bárkihez is közel kerülni.

Hogy csinálják azok a lányok, akik mindig együtt lógnak egy sráccal és tudnak kettesben beszélgetni?

Mit csináljak? Kezdem nagyon egyedül érezni magam.

2014. febr. 26. 00:19
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

tudtam hogy őrült vagy, már akkor mikor olvastam a címet.Kárnak ragozzák itt a többiek a dolgokat :D De látod segítőkészek az emberek dórikám,akarnak téged sülve meg főve.

rém unalmas emberek vannak ezekben a szakmákban de kinek mi.:D Hozzád egy alkoholistát ajánlok egyébként,legyen az bárki..:D

2014. febr. 26. 02:10
 42/48 A kérdező kommentje:
Na, jönnek az értelmes válaszok...
2014. febr. 26. 02:11
 43/48 A kérdező kommentje:

Miért mondod, hogy őrült vagyok, mikor nem is ismersz? Nagyjából semmit sem tudsz rólam.

Jó, ennek az oldalnak tényleg semmi értelme.

2014. febr. 26. 02:12
 44/48 anonim ***** válasza:
Kúrnálak kérdező. Dugnám bele a farkam a szaftos kis puncikádba...
2014. febr. 26. 02:13
 45/48 anonim ***** válasza:
elég volt az írásod,és a tény hogy 19évesen szépként meg "okosként" kikerül a világ,nem mondtam hogy utállak ezért,mi ez a sértődés?:D az alkoholista meg sokat beszél.A delfin meg csak hangot ad ki.jót akarom már az is baj :D ne légy sértődős,nem hoz előnyt.
2014. febr. 26. 02:17
 46/48 anonim ***** válasza:
Ne etesd a trollokat kedves kérdező. Jelenteni is lehet válaszokat adott esetben.
2014. febr. 26. 03:35
 47/48 anonim ***** válasza:
27 éve egyedül.. Nyertem!
2014. febr. 26. 09:31
 48/48 anonim ***** válasza:

ha majd feladod, és nem akarod görcsösen azt, hogy legyen valakid, ha rájössz, hogy nem attól nem gondolnak rólad rosszat, hogy mindig hallgatsz, ha majd felvállalod magad, és nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad...na majd ekkor lesz valakid. azt kell megértened, hogy a semlegesség egyáltalán nem jobb annál, ha utálnak.

ha megnyikkansz a társaságban, nem csak hallgatsz mint egy cserép virág, talán valaki nem fog kedvelni, mert nem szimpi neki az,aki vagy, de mások meg fognak.

nekem így sikerült...20 évesen feladtam a görcsös másoknak való tetszési meg megfelelési kényszert, már nem néztem ki magamnak egy fiút se, aki miatt szenvedek, mert nem merem megszólítani és ő meg összejön mással. elkezdtem beszélgetni fiúkkal csak úgy, cél nélkül, és lett barátom.:) tavaly jutottam el erre a szintre. 21/L

2014. febr. 27. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!