Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan 20 évesen még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 20 évesen még mindig egyedül?

Figyelt kérdés

Elsős egyetemista lány vagyok, elköltöztem otthonról egyedül egy másik városba. Nem vagyok túl nyitott, de sikerült barátokat szereznem.

Viszont párom még nem volt soha, nem csókolóztam, nem szexeltem. Azt hiszem, igazán még szerelmes sem voltam.

A barátnőim már vagy a sokadik boldog párkapcsolatukban vannak, van amiatt nyafognak, hogy egy hónapja nincs senkijük...nekem 19 éve nincs senkim.

Egyszerűen képtelen vagyok a férfiakhoz közel kerülni, mintha nem tekintenének nőneműnek. Pedig egyáltalán nem vagyok fiús. Az igaz, hogy nem vagyok túl vékony alkatú, de nálam kétszer nagyobb lányoknak van olyan barátja, hogy ihajj.

Ha meg is tetszik valaki első pillantásra, mindig azt érzem, hogy nem elég okos. De amúgy ez mindegy is, mivel képtelen vagyok bárkihez is közel kerülni.

Hogy csinálják azok a lányok, akik mindig együtt lógnak egy sráccal és tudnak kettesben beszélgetni?

Mit csináljak? Kezdem nagyon egyedül érezni magam.

2014. febr. 26. 00:19
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
És akkor mit szóljak én? Én 24 évesen vagyok ilyen helyzetben.
2014. febr. 26. 00:22
 2/48 anonim ***** válasza:
kéne fiúkkal beszélgetni, megismerni őket, hogy ne legyen idegen érzés egyáltalán beszélni is velük
2014. febr. 26. 00:23
 3/48 anonim ***** válasza:
Lehet leszbi vagy talán?
2014. febr. 26. 00:23
 4/48 anonim ***** válasza:
1. Fiú haverjaitok sincsenek? Velük se jöttök ki jól?
2014. febr. 26. 00:24
 5/48 anonim ***** válasza:
"Ha meg is tetszik valaki első pillantásra, mindig azt érzem, hogy nem elég okos. " Ehh.. és még válogatsz is? :) Akkor ne panaszkodj,ha ilyeneket kikötsz :)
2014. febr. 26. 00:24
 6/48 anonim ***** válasza:

5.

azért egy tuskóval sem kéne összejönnie, aki popcorn készítése után csüh-csühhel hívja magához

2014. febr. 26. 00:26
 7/48 anonim ***** válasza:
5. nem mondta, hogy válogat, hanem csak azt, hogy ilyen érzése van. az érzésről nem tehet szerintem.
2014. febr. 26. 00:26
 8/48 anonim ***** válasza:
Persze! De ne ítélkezzen,hogy ne ítéltessék! Lehet hülyének néz ki,végén kiderül sokkal értelmesebb,mint egy diplomával rendelkező egyén! Amúgy csatlakozva azt előttem szólókhoz! Ismerkedj minél többet,járj egy pubokba,szórakozóhelyekre,kávézókba... :)
2014. febr. 26. 00:29
 9/48 anonim ***** válasza:
Ha annyi magányos lány van itt, akkor egy igazán ismerkedhetne velem is. 26/F
2014. febr. 26. 00:32
 10/48 A kérdező kommentje:

Nem ítélkezek, nem válogatok, csak leírtam, milyen érzésem van. De addig, hogy ennek egyáltalán legyen valami jelentősége, nem jutok el, nincsenek fiú barátaim, tudok velük beszélgetni, csak nem tudom, hogy keressem a társaságukat, ők meg az enyémet nem keresik. Iskolai témákról beszélek a csoporttársaimmal és ennyi.

És nem vagyok leszbikus, ez egészen biztos :)

2014. febr. 26. 00:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!