Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan 20 évesen még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 20 évesen még mindig egyedül?

Figyelt kérdés

Elsős egyetemista lány vagyok, elköltöztem otthonról egyedül egy másik városba. Nem vagyok túl nyitott, de sikerült barátokat szereznem.

Viszont párom még nem volt soha, nem csókolóztam, nem szexeltem. Azt hiszem, igazán még szerelmes sem voltam.

A barátnőim már vagy a sokadik boldog párkapcsolatukban vannak, van amiatt nyafognak, hogy egy hónapja nincs senkijük...nekem 19 éve nincs senkim.

Egyszerűen képtelen vagyok a férfiakhoz közel kerülni, mintha nem tekintenének nőneműnek. Pedig egyáltalán nem vagyok fiús. Az igaz, hogy nem vagyok túl vékony alkatú, de nálam kétszer nagyobb lányoknak van olyan barátja, hogy ihajj.

Ha meg is tetszik valaki első pillantásra, mindig azt érzem, hogy nem elég okos. De amúgy ez mindegy is, mivel képtelen vagyok bárkihez is közel kerülni.

Hogy csinálják azok a lányok, akik mindig együtt lógnak egy sráccal és tudnak kettesben beszélgetni?

Mit csináljak? Kezdem nagyon egyedül érezni magam.

2014. febr. 26. 00:19
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Dehogy hülyeség, csak az igazság fáj és nem akarod elfogadni.

Azért rinyálsz, mert nem tudsz közelebb kerülni a férfiakhoz, nem megy az ismerkedés, de képet azt nem teszel fel és ismerkedni sem akarsz az interneten. Hogyan is kerülhetnél így valakihez is közel, ha elzárkózol...Lehet mégsem vagy olyan okos, mint hiszed. Az orvostanhallgatók jelentős része ilyen, lehetetlen velük ismerkedni...

2014. febr. 26. 01:25
 32/48 anonim ***** válasza:
Szerintem a megfejtést, de minimum a rávezetést már leírtuk. Még annyit tudok elképzelni, hogy nem vagy kibékülve az alkatoddal és emiatt alakult ki a zárt légkör körülötted. Lehet, hogy ez az ötlet vakvágány, de ha mégsem így van, azon még 19 évesen bőven tudsz alakítani.
2014. febr. 26. 01:26
 33/48 A kérdező kommentje:
Ennek semmi köze ahhoz, hogy mit tanulok. Ha könyvtárosnak, vagy közgazdásznak mentem volna, akkor is ugyanilyen lennék. Ez van, ilyen elcseszett vagyok.
2014. febr. 26. 01:32
 34/48 anonim ***** válasza:

lehet egyszerűen őrült vagy azért kerül ki a világ téged :D mert vannak ilyenek is,de nincs ezzel gond.

és a te mércéddel ki számít amúgy okosnak? pl nálad mennyivel legyen okosabb,csak kicsit vagy nagyon? :D mert ha csak kicsit akkor egy delfint tudok ajánlani.Kerti kis tóban is megél.És nagyon hálás jószág.Hívhatnád mondjuk Martynak vagy füttyszóval..DD

2014. febr. 26. 01:36
 35/48 A kérdező kommentje:
Haha, az jó lenne :) Nem tudom, most az teljesen lényegtelen, milyen nekem az ideális pár addig, amíg nem vagyok képes rendesen beszélgetni egy sráccal sem.
2014. febr. 26. 01:38
 36/48 anonim ***** válasza:

Mondom, gyakorold, barátnős vagy anélküli haver srácokon. Nem flörtölés, csak egyszeri, baráti beszélgetés. És a következőkben megismert srácokra is úgy tekints, mintha lenne barátnőjük és nem akarnál tőlük semmit, csak dumálj velük.

Csak lazán.

2014. febr. 26. 01:50
 37/48 A kérdező kommentje:
De nincsenek "haver srácaim" sem barátnősek, sem anélküliek! Egyáltalán nem vagyok jóban egy fiúval sem és épp ez a bajom, hogy nem tudok ismerkedni.
2014. febr. 26. 01:52
 38/48 anonim ***** válasza:

nem az érdekelt milyen partner szeretnél vagy nem,az érdekelt te, hogy méred az "okosságot".

pszichopatának gondoltalak elsőnek egyébként ha már megbocsájtasz drága Dóra, csak mert ismertem egyet :D nagyon gyanakvó a természetem és jó a szimatom.Ettől függetlenül lehet, hogy édibédi ennivaló kis teremtés vagy,akit bekapna minden arra járó, hamm.

2014. febr. 26. 01:58
 39/48 A kérdező kommentje:

Miért lettem pont Dóra?

A pszichopataságról: benne is felmerült. Amikor a szüleim bejelentették, hogy elválnak, annyit mondtam, hogy rendben, és akkor most folytatnám a házi feladatom megírását. Néha tényleg olyan, mintha nem éreznék semmit, de tudok sírni és vannak elég komoly hullámzások, úgyhogy nem vagyok érzelmileg üres belül.

Hogy miben mérem az intelligenciát? Nem tudom, de ha meghallom valakiről, hogy vegyész, matematikus, fizikus stb akkor szinte elkezdek ugrálni.

Persze attól, hogy valaki okos, még nem lesz feltétlenül jó ember, ezzel tisztában vagyok.

2014. febr. 26. 02:06
 40/48 anonim ***** válasza:
Megdugnálak kérdező. Ahhoz nem kell ismerkedni sem csak letolni a bugyidat és levenni a melltartódat.
2014. febr. 26. 02:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!