Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok a szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok a szűz pasikhoz? Mit gondoltok, amikor meghalljátok róla, hogy szűz?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha tetszik is.
2014. febr. 24. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

01:39

Mert te elsőnél nem voltál analfabéta a pasihoz... mégis vette valaki a fáradtságot és beidomított.

Gratulálok a szerény köcsög személyedhez!

2014. febr. 25. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
Tudod van egy kor amikor egy fiú és egy lány elkezd érdekődni a másik nem után, semmi beidomításról nincs szó, ezt az élet hozza magával normális esetben hogy szocializálódsz az ellenkező nemmel, tudod ovis vagy tiniszerelem és ilyesmik. De ha azt látod hogy a fiúnak fogalma sincs hogy szóljon hozzád, hogyan viselkedjen veled (főleg 18 felett), az kiábrándító, ez általában így van, nem én vagyok köcsög. De mondom, biztos vanak egyedi esetek akiknél eltekintünk ettől.
2014. febr. 25. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Van egy férfi ismerősöm, akiről tudom, hogy nem volt még lánnyal. Alapból egy számomra nagyon helyes, magabiztos, kedves férfiról van szó. Régebben elhívtam randizni is, de azt mondta, szép nőnek tart, viszont az egyetem mellett nincs ideje párkapcsolatra és nekem ő udvarolni szeretne, nem pedig csak le szakítani, mint egy virágot, mert nagyon tetszem neki és még szeretné adni a módját. Akkor "udvaroltam" még neki pár hónapot. Néha úgy éreztem, közelebb engedett magához, mondott is olyan jellegű dolgokat, de néha pedig újra távolinak tűnt.

Azóta eltelt egy év, nekem közben kapcsolatom is volt. Szakítás után pár hónappal újra megkérdeztem őt a dologról köztünk, de csak mosolygott, hogy látja, nem adom fel, de vegyek vissza, mert a válasz még mindig nem.

Már kezdtem elveszteni a reményt és ha máshogy nem lehet, testileg kapni meg őt, ezért amikor épp nem volt senkim, néha megkérdeztem, hogy lenne-e kedve csak simán lefeküdni velem, mert annyira vonzónak találtam, mint férfi, de mindig azt válaszolta, hogy nem tudna engem csak arra használni, mert annál jobban tetszem neki és jobban tisztel.

Meguntam, hogy fussak utána és elkezdtem ismerkedni férfiakkal, de mindenkiben őt kerestem, mert sikerült beleszeretnem. Most találkoztam egy minden szempontból tökéletes férfivel, akivel ugyannenyire működik a kémia, érzem, hogy tényleg engem akar és tesz is értem, nem úgy, mint a másik.

Érzem, hogy kezd halványulni a fejben a másik srác, mert egyre jobban beleszeretek a mostani barátomba, de hogy biztosra menjek, el is kezdtem kerülni azt a fiút. A mostani barátom álmaim férfija és róla is ódákat tudnék zengeni. A másik srác eljátszotta az esélyeit. Sajnálom, de jól jártam, mert ha belement volna a kapcsolatba, lehet, hogy nem ismerkedtem volna meg ezzel a csodálatos férfival, aki most a párom.

Egyébként nem ő volt az egyetlen szűz férfi az életemben. Egy exem is az volt, miután lefeküdtünk pár hónap után, még velem volt egy darabig, majd azt mondta, kitárult előtte a világ és sajnálja, hogy ilyen nőt dob, de nem azt érdemlem, hogy más nőkre is kíváncsi mellettem.

A szűz férfiakkal nem is igazán az a probléma, hogy szexuálisan tapasztalatlanok, hanem az, hogy fejben n tudják, hogyan kell kezelni egy nőt és az érzéseit.

21/N

2019. febr. 20. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Bár most látom, hogy ez egy nagyon régi kérdés. :D
2019. febr. 20. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!