Srácok, miért ennyire jó ha egy lány szűz? Miért örültök neki ha meghalljátok, hogy az? :O
Figyelt kérdés
oké, hogy még nem volt a "lányban " más ezért ez nektek pozitív ,de nem hiszem hogy csak ez az oka!2014. febr. 24. 16:39
1/31 anonim válasza:
Mert jó hogy én vehetem el a szüzességét. A mai fiúknak ritkán adatik meg a lehetőség, főleg aki 18 felett veszti el. Túl korán elvesztik a lányok, és ez zavaró. Meg így tudom, hogy nem adja könnyen oda magát. 20/f
2/31 anonim válasza:
Mert ha nekem adja a szüzességét, akkor az egy iszonyatos jó dolog hisz tudom bízik bennem és lehet építeni egy komolyabb kapcsolatot. És mivel szeretek az embereknek segíteni türelmesen mindent meg lehetne neki tanítani.
3/31 anonim válasza:
Ai nekem vette el, mint kiderült neki csak azért volt jó, mert azoknak a lányoknak nincs összehasonlítási alapjuk, és nincs teljesítmenykényszere.... Persze erre is csak utőbb jöttem rá :s
Sajnos ilyenis van:(
4/31 A kérdező kommentje:
Na, én pont ettől félek utolsó kommentelő :/ Sajnálom a rossz élményt ,gondolom nem így tervezted:/
2014. febr. 24. 16:46
5/31 anonim válasza:
Én kimondottan nem kedvelem és szerintem ezzel még sokan vannak így ,ha egy normálisat szeretnék szexelni valakivel akkor azt inkább gyakorlottal szeretem csinálni mintsem egy 0 tapasztalattal rendelkező csajjal akivel csak a baj van.Persze a szerelem az más tészta.De engem ez a dolog totál nem vonz sőt inkább hátráltat
6/31 anonim válasza:
Reszemrol nyug...
Volt egy lany aki szuz volt es en voltam nekki az elso.
1 evig jartunk utan folyamatosan hivogatott stb.
A lanyoknak az 1 alkalom nagyon fontos kivel mikor.
Sajnos meg mindig hivogat neha,nem tudom lerazni se szeoen se finoman,pedig mar 20eves volt.
7/31 anonim válasza:
Ez marhára nem számít... Ha egy nő még szűz, máshogy kell közelíteni a dolgot, ennyi a különbség. :)
8/31 anonim válasza:
3-as vagyok... Amúgy összességében nem volt rossz...csak nem érdemelte meg...
Nem bántam meg...de nem így terveztem tényleg:)
9/31 A kérdező kommentje:
Nyüg?:O Gondolom,több türelem kell hozzá meg ilyenek persze, de ő nem tehet arról hogy az:D valahogy neki is elkell kezdeni.
2014. febr. 24. 16:53
10/31 anonim válasza:
sose értettem a fiatal srácok szűzfétisét, mármint komolyan ennyire kétségbeesetten akarsz te lenni az első pasi, aki csalódást okoz az ágyban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!