Srácok, miért ennyire jó ha egy lány szűz? Miért örültök neki ha meghalljátok, hogy az? :O
Én nem szeretem ha egy lány szűz.
üdv, egy kanhuszár.
Én 21 évesen vesztettem el, viszonylag későn egy tapasztalt lánnyal.
- türelmetlen volt
- követelőző
- 3. menetet akart amíg nekem a szex maga teljesen új volt
- a csalódást követően 2 hétre dobott is
Én a magam részéről tehát totálisan megértem azokat a srácokat, akik szűz lányt akarnak. A tapasztalt nő azt jelenti, hogy = tudja mit akar, azaz pontosan tudja mi jó neki, ha nem azt csinálok, kiestél a játékból, ha nem bírod, nem akkora a bréd, stb. akkor is kiestél a játékból. Gyűlöltem a nőkben ezt a nulla megértéssel párosuló követelőzést.
Hányszor hallottam a "kapcsolat alapja a szex", a "férfi tudja hova nyúljon, tudja mi a jó az ágyban", a "a szex a párkapcsolat pillérje", "nekem is lehet azt amit egy férfinak", "carpe diem".
Rengeteget csalódtam és nagyon gyűlöltem az átlag nőt, mert én míg megértem őt Ő képtelen engem megérteni...
aztán megtaláltam a barátnőmet, aki megértőnek bizonyult. Eleinte bénáztam sokat, ma már egy bika vagyok az ágyban:) 2-3 hónap és totál ráéreztem és már 2 éve együtt vagyunk a szex fenomenális. Tehát léteznek még rendes, normális, érzelmes lányok, csak....
k**rva kevés van belőlük
13-as vagyok.
Szerintem rengeteg normális srác van. Én sosem csaltam meg a barátnőmet, szeretem és nagyon figyelek rá.
Csak mondom engem DOBTAK amíg szűz voltak sőt szóba se állt velem a legtöbb lány.
Sajnos tényleg az van, hogy a tapasztalatlan, esetleg félénk fiúk alig kellenek valakinek.
A barátnőm valamiért belémszeretett és megértő volt. Vele éltem át életem első igazi szexuális élményét, amit én is élveztem és nem csak teljesítménykényszer volt és már 2 éve együtt vagyunk.
Szerintem ha normális férfit akarsz magadnak csak legyél nyitott, megértő és éreztesd Te is a fiúval, hogy fontos Neked. Annyi, de annyi önző és hiú nő, hidd el, a fiúk folyamatosan keresik a normális, szerethető "barátnő" jelölteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!