Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiú létemre miért akarok én is egy hasonló korú ártatlan szűz lányt elsőként barátnőnek?
Mert normálisan gondolkodsz.
Amúgy mielőtt jönnének a válaszok,hogy ilyen nem létezik:akadnak még 17év körüli,rendes szűz lányok akik nem azért szüzek mert csúnyák.
(Mielőtt reménykednél:már egy ideje elmúltam 17 és van barátom:D)
2.válaszoló
Ok de te nem a kérdésre válaszoltál.
"Mert normálisan gondolkodsz."
Ez miért nem válasz?
Csak azért akarsz szüzet, hogy aztán te vehesd el és tudd, hogy senki más nem járt előtte benned.
Nem azért mert becsülöd a szüzességét.
na jó, én több lányt ismerek, a baráti köröm nagy része főleg, ahol 17-18 évesen szüzek, (és szépek is!)csak mert félnek, nem nyitottak, csak úgy, mint ahogy te is biztosan azért vagy szűz mert még nem találtál VALAMIÉRT egy lányt. régen azt gondoltam, hogy sose fog zavarni, ha majd kicsit idősebb leszek, olyan idős, hogy "ciki" legyen, hogy szűz vagyok, de sajnos azt hiszem ez lányoknál nem is ciki, csak aggódva néznek ránk a pasik h "igen?? és miért?..." ellenben a fiúk inkább cikinek érzik ezt. én amúgy nemrég töltöttem be a 18-at.
hogy válaszoljak: szüzen ki ne akarna másik szüzet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!