Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én már örökre szűz maradok?
Készülj, mert priviben kapásból lesz 5 pasid is hirtelen.
Egyébként nem tudok segíteni, a szorongás fejben dől el, az ember csak saját maga tudja leküzdeni.
Ne ezen agyalj, elöször találj egy jófej srácot akivel jól kijösz, feloldódsz és utána majd jönnek magától a dolgok
26f
Remélhetőleg nem,bár tudom milyen érzés ez,én is pontosan ugyanígy érzek mint Te.Most mondanám,hogy én szívesen megismernélek,és beszélgetnék veled. :)
Az érzést mintha csak én írtam volna le,annyi különbséggel,hogy én férfi vagyok.
Kívánom neked,hogy találd meg azt a valakit,legalább te ne legyél ilyen sorsú,mint én.Meg fognak találni téged még a srácok sokszor,csak győzz válogatni. :D
22/F
Hát ha van kedved esetleg erröl beszélgetni,talán tudok tanácsot adni. 18/f
Csak akk irj. Gondolom sok üzit kaptál
:)
Komolyan azt hittem, fiú írta először a kérdést.
Az a helyzet, hogy még nem vagy elkésve. Ne kapkodd el szerintem és biztos, hogy lesz.
Van rá esély, hogy sok férfi azért nem közeledett hozzád mert azt hinné, hogy nincs nálad esélye. Vagy azért, mert mondjuk nagyon rámenősek és őket meg te utasítod el.
Igen, az alkohol egy jó megoldás lehet de nem javaslom mert esélyes, hogy nem jó emlékek fognak hozzá fűződni. Őszintén? Szerintem az a megoldás ha mondjuk online ismerkedsz (vonatkoztass el attól, hogy fiúval beszélsz) és amikor itt már kialakul egy fajta kölcsönös bizalom és van mindig közös téma meg sikerül egymást így is boldogabbá tenni, akkor igen nagy az esélye, hogy a való életben ez csak fokozódna.
De nem tudom, én hasonlóképpen voltam mint te és az segített. Bár még mindig szűz vagyok de nem azért, mert a legutóbbi barátnőm egy vadállat volt, meg akart erőszakolni :D De én nem engedtem.. aztán szakítottunk. Hát nem is bánom végül is. De ez már másik történet.
Szóval szerintem először barátkozz, ismerkedj ;)
24 eff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!