Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon én már örökre szűz maradok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon én már örökre szűz maradok?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és még nem volt semmiféle kapcsolatom. Ennek oka talán az hogy nehezen ismerkedő, szorongó félős típus vagyok.. És akárhogy akarok, nem tudok ezen változtatni. Szeretnék már pasit, bennem van a szex gondolata is, hogy milyen lehet, jó lenne már kipróbálni, stb, viszont ha úgy adódna hogy lenne pasim tuti hogy nem merném megtenni. Pedig szeretném..barátnőm is ilyesféle mint én, de ő már nem szűz, nemrég vesztette el..én meg valahogy már örök vesztesnek érzem magam. Nem tudom lesz e valaha változás...ha 19 évig nem történt semmi, lehet hogy a következő 19-be se fog (ha megérem egyáltalán). A szerelmet nem nekem találták ki. Ebbe az egybe nincs szerencsém. Nagyon el vagyok már keseredve. Csúnya se vagyok...mégis még a tőlem sokkal csúnyábbaknak is van pasijuk. De akármennyire bennem van az, hogy na már lehetne pasim, és történhetnének már dolgok, valahogy mégse jönnék össze akárkivel csak azért hogy na legyen már valakim... Nem tudom hogy lesz e valaha pasija egy ilyen félős szorongós lánynak, mint én vagyok..
2014. febr. 23. 00:33
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Igen.
2014. febr. 23. 00:36
 2/10 Noydra ***** válasza:

Készülj, mert priviben kapásból lesz 5 pasid is hirtelen.

Egyébként nem tudok segíteni, a szorongás fejben dől el, az ember csak saját maga tudja leküzdeni.

2014. febr. 23. 00:37
 3/10 anonim ***** válasza:
4%
19 évig nem történt semmi? 5 évesen már pedora vártál?
2014. febr. 23. 00:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne ezen agyalj, elöször találj egy jófej srácot akivel jól kijösz, feloldódsz és utána majd jönnek magától a dolgok

26f

2014. febr. 23. 00:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg nem,bár tudom milyen érzés ez,én is pontosan ugyanígy érzek mint Te.Most mondanám,hogy én szívesen megismernélek,és beszélgetnék veled. :)

Az érzést mintha csak én írtam volna le,annyi különbséggel,hogy én férfi vagyok.

Kívánom neked,hogy találd meg azt a valakit,legalább te ne legyél ilyen sorsú,mint én.Meg fognak találni téged még a srácok sokszor,csak győzz válogatni. :D

22/F

2014. febr. 23. 00:41
 6/10 anonim válasza:
39%

Hát ha van kedved esetleg erröl beszélgetni,talán tudok tanácsot adni. 18/f

Csak akk irj. Gondolom sok üzit kaptál

2014. febr. 23. 00:44
 7/10 anonim ***** válasza:

:)

Komolyan azt hittem, fiú írta először a kérdést.

Az a helyzet, hogy még nem vagy elkésve. Ne kapkodd el szerintem és biztos, hogy lesz.

Van rá esély, hogy sok férfi azért nem közeledett hozzád mert azt hinné, hogy nincs nálad esélye. Vagy azért, mert mondjuk nagyon rámenősek és őket meg te utasítod el.

Igen, az alkohol egy jó megoldás lehet de nem javaslom mert esélyes, hogy nem jó emlékek fognak hozzá fűződni. Őszintén? Szerintem az a megoldás ha mondjuk online ismerkedsz (vonatkoztass el attól, hogy fiúval beszélsz) és amikor itt már kialakul egy fajta kölcsönös bizalom és van mindig közös téma meg sikerül egymást így is boldogabbá tenni, akkor igen nagy az esélye, hogy a való életben ez csak fokozódna.

De nem tudom, én hasonlóképpen voltam mint te és az segített. Bár még mindig szűz vagyok de nem azért, mert a legutóbbi barátnőm egy vadállat volt, meg akart erőszakolni :D De én nem engedtem.. aztán szakítottunk. Hát nem is bánom végül is. De ez már másik történet.

Szóval szerintem először barátkozz, ismerkedj ;)

24 eff

2014. febr. 23. 00:57
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Örökre biztos nem, ugyanis senki sem él örökké.
2014. febr. 23. 02:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Lány vagy, szóval nem, ne aggódj. Én viszont tuti örökre szűz maradok, mert egyrészről férfi vagyok, tehát ezerszer nehezebb dolgom van, másrészről annyira alacsony, dagadt és ocsmány arcú vagyok, hogy egy lány sem fog még csak randizni sem velem.
2014. febr. 23. 11:54
 10/10 anonim válasza:
Sajnos detto ugyan ilyen vagyok én is csak annyi különbséggel,hogy én már 27 éves elmúltam és még a mai napig is szűz vagyok. Világ életemben félénk voltam nem jártam sehova barátaim sincsenek szorongtam az emberek között. Sőt csúnya sem vagyok jó alakom is van csak egyszerűen szerencsétlen vagyok a szerelemben. Most is azért szakítottak velem mert nem feküdtem le az illetővel 1 hónap után. Volt pedig 3 éves kapcsolatom is de vele sem tudtam megtenni lehet bennem van a hiba. Mások megtudják tenni elveszítik a szűzeességüket én meg arra sem vagyok képes. Egyszerűn nem érzem azt amit kell,hogy nagyon akarnám lehet beteg vagyok gondoltam arra is,hogy kivizsgáltatom magam mert így nem lehet létezni sem.
2014. dec. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!