Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez szerintetek?

Figyelt kérdés
Mostanság nézegetek külföldi lányokat is fb-n és azt vettem észre, hogy sok gyönyörű, magyar lányokat is lepipáló lánynak, alig van vagy 5-20 lájkja, ez az általános jelenség más országokban, ellenben itt Magyarországon kb. minden lány, persze főleg a szépek, kapnak legalább 50-200 lájkot. Nagyon durva, már értem miért vannak ennyire elszállva a magyar lányok maguktól! Pedig nem kéne, hiszen az utálatos személyiségük miatt egyre több fiú utálja meg miattuk a női nemet!

2014. febr. 24. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komolyan egy komoly kérdés akar lenni?: D
2014. febr. 24. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Legalább különlegesek vagyunk valamiben, nemhogy büszke lennél a hazádra!
2014. febr. 24. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:

1. Hulye vagy

2. Ez serto nekem es mas no tarsamnak

3. Nem vagy oké

2014. febr. 24. 18:09
 4/8 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
100%
A mondás is úgy tartja: a magyar lájkok a legszebbek.
2014. febr. 24. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Szubjektív vélemény. Töredékét sem láttad, ami az interneten van. Nem ismered az összes magyar lányt, nőt. Megsúgom, az utálatos személyiség nemzetiségtől, kortól és nemtől is független.
2014. febr. 24. 18:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor miért van az, hogy amikor német lányokkal taliztam, kedvesek voltak és mosolygotak és nem hányták el magukat, hanem még ők maguk adtak puszit nekem, míg a magyar lányok azt mondják ronda vagyok és sosem lehet barátnőm. -.-
2014. febr. 24. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert tapló lányokkal találkoztál. De ahhoz már irgalmatlanul ostobának kell lenned, hogy tényleg, mindenkit egy kalap alá vegyél.
2014. febr. 24. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán mert te is csak nagyképű görényekkel állsz szóba,meg unalmadban lájkokat számolgatsz,aztán pedig általánosítasz...
2014. febr. 24. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!