Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan tovább?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tovább? 22es csapdájában érzem magam.

Figyelt kérdés

Azért ide írtam ki a kérdést, mert felnőtt emberek véleményére/élettapasztalatára lennék kíváncsi, nem tinik hülyeségeire.

Szóval az a helyzet, hogy nem jövök be a lányoknak. Nincs ezen mit ragozni... (és NEM cicababáknál próbálkoztam eddig!!!)

A folyamatos visszautasítás régebben nagyon letörte az önbecsülésemet és ez a lelki válság majdnemhogy felőrült. (kihatott a munkámra, nem volt kedvem edzésre járni stb.)

Ez volt kb. 1,5 éve, amikor a csúcsponton eldöntöttem, hogy nem ismerkedek tovább. Ez alatt az idő alatt sok mindenen keresztül mentem, megerősödtem lelkileg, a munkahelyen is sokkal figyelmesebb lettem, és a sportokat sem hanyagolom el. És ami a legfontosabb, már nem vágyok úgy párkapcsolatra, mint régebben. (ismerőseim és kollégáim is megjegyezték, hogy sokat változtam előnyömre)

Pár hónapja, még november közepén újra kezdtem a társkeresést. Természetesen a lányok reakciója pontosan ugyanaz, mint előtte - hidegen hagyom őket.

És egy megmagyarázhatatlan érzés töltött el: nem szomorúság, mert már nem érint meg úgy egy-egy visszautasítás (immunis lettem rájuk). Inkább úgy érzem, hogy elszáguld mellettem az élet, fiatalabb már nem leszek.

Viszont értelmetlennek látom a társkeresést, mert detto ugyanazok a tapasztalataim, mint pár éve.

Persze lehet írni, hogy "majd akkor talál ránk, mikor nem keressük" stb. de ezzel ilyen formában nem értek egyet. Hiszen ha nem ismerkedek új emberekkel, akkor esélyem sincs erre. Viszont így hogy ismerkedik, így sincs.

26F

2014. febr. 22. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy majd akkor talál ránk, amikor nem keressük, nem azt jelenti, hogy ülj a négy fal között és add fel! Az azt jelenti, hogy ha ismerkedsz, akkor ne a nőt lásd egy lányban, ne a potenciális "lehetőséget" nézd, hanem az embert.

Nekünk lányoknak marha jó radarjaink vannak ám arra, hogy egy srác mit akar. Ha azt érezzük kétségbeesetten kapálózik már "mindegy ki után csak lány legyen", akkor érthetően sokkal előbb menekülőre fogjuk, mintha úgy érezzük, hogy a másik az embert látja bennem, ezért járunk össze beszélgetni és a végén ebből bármi is lehet. 23/L

2014. febr. 22. 18:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Már 1,5 éve nem kapálózok. Pár hónapja meg ismerkednék, csak egyáltalán nem kíváncsiak rám (mint emberre sem, nemhogy férfira...)
2014. febr. 22. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor most jön a legegyszerűbb kérdésem, mert erre a sajátodban nem válaszoltál: Miért?
2014. febr. 22. 19:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Mire vonatkozik a "miért"?

Hogy miért nem érdeklem őket, mint embert?

2014. febr. 22. 19:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha jól értettem, akkor küldök neked képet, leírod, hogy miért nem lennél rám kíváncsi semmilyen szinten, és meg tudjuk, hogy mit gondolt a többi lány is.

Ehhez persze csak őszintének kell lenni.

2014. febr. 22. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég érthető... SZERINTED miért állnak úgy a lányok hozzád, ahogy? Oké, írtad, hogy nem jössz be nekik. Külsőre, vagy belsőre? Vajon ezen nem lehet változtatni?
2014. febr. 22. 19:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem nem lehet. Úgy értem, hogy én minden magamtól telhetőt kihoztam a külsőmből, többre nem futja.

Ezért is érzem a 22es csapdájában magam.

2014. febr. 22. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Írok privátban, ne itt foglaljam a helyet...
2014. febr. 22. 19:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Ok.
2014. febr. 22. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!