Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti kiábrándulnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti kiábrándulnátok a barátotokból ha sírna egy filmen?

Figyelt kérdés
Egyedül néztem a 12 rabszolgasagot és bevallom az utolsó jelenet után kb 5 percig sírtam. Ez gáz lenne?

2014. febr. 20. 05:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ez aztán a nyomós indok... Legalább van lelked, ez a mai világban ritka. Úgyhogy, én tuti nem, mert nagyon fontos nekem. Ez csak egy film...
2014. febr. 20. 06:12
 2/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem. teljesen egyet érték az első hozzá szólóval
2014. febr. 20. 06:27
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Haaaat? Azert baratom ne menj el oroszlanszeliditonek :)
2014. febr. 20. 06:58
 4/8 anonim ***** válasza:
hát én elgondolkodnék... Nem azt mondom, hogy ne sírjon. De ha megteszi, kicsit nyomósabb érve legyen mint egy film...
2014. febr. 20. 07:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne gáz. De nekem érett pasi kell, nem valami mindenkinek megfelelni akaró fiúcska.

De ez nem csak sírástól függ, hanem jellemtől is. Ha elég férfias mellette, és okos, és érzékeny, de nem homos, vagy nyálas, vagy hasonló, akkor nem gáz.

2014. febr. 20. 08:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Kb 2 éve sírtam utoljára nagyapám temetésén... Plusz az írjon inkább aki már látta ezt a filmet
2014. febr. 20. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
részvétem
2014. febr. 20. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
részvétem! Apropó igen, sőt! A teljes környezeted megfogja tudni!
2014. febr. 20. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!