Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ciki a szőrös láb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki a szőrös láb?

Figyelt kérdés
Egyre több modellnél találok olyan képet ahol szőrös a lábuk, vissza hozzák szerintetek a "divatba"? Hisz régebben senkit sem érdekelt, hogy kinek szőrös a lába vagy kinek nem.
2014. febr. 16. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Sztem nem ciki. Hát alapból ilyen az ember. Ilyennek találták ki a szervezete is ilyen! Én pl utálom ha csupasz a lába teljesen egy lánynak. Lehet hogy szép de a természetes szépségnél nincs is jobb. :)
2014. febr. 16. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem sem ciki :)
2014. febr. 16. 11:50
 3/9 anonim ***** válasza:

En azon akadok ki, amikor kepeket mutatnak, hogy szoros a karja a modellnek. -.-

Mi a kovetkezo, a hajukat is tepjek ki? Az is szor vegulis!

2014. febr. 16. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Én is a Yetire izgulok fel.
2014. febr. 16. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Lány lába legyen csupasz, úgy szép. *.*
2014. febr. 16. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
5. voltam, mármint a lábszárra és combra gondoltam. pici fehér szőrszálak ha vannak rajta, az nem gond.
2014. febr. 16. 12:20
 7/9 anonim válasza:

Tudták??? Tudtáááák???

http://www.youtube.com/watch?v=kJ0gP25fPLw

2014. febr. 16. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon szőrös lábú csajszi vagyok,remélem eljön az az idő amikor nem lesz ciki.Én is szőrtelenítek,de már koránt sem annyit mint régen.Már nem törekszek rá,hogy mindig tükörsima legyen a lábam,egyáltalán nem zavar ha kicsit szőrös és ezt mások is látják.
2014. febr. 17. 09:25
 9/9 anonim ***** válasza:
44%
Ha sötét, erős szőr van egy lány lábán, az tényleg ciki, de ha pihés az kifejezetten izgató!!!
2014. febr. 25. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!