Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még mindig ciki a szőrös punci?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig ciki a szőrös punci?

Figyelt kérdés
Nem az elszabadult bozontra gondolok, hanem az ollóval karbantartottra. a borotvált punci amellett,h szörnyen viszket, nekem még nem is tetszik, állandóan az járna a fejemben, hogy a pasim ennyi erővel egy kislánnyal is dughatna. egyszerűen a csupaszt nem tartom nőiesnek, és eszembe sincs leborotválni. mégis félek, ha odakerülne a sor, a férfi undorodna tőlem :( 21N
2013. ápr. 28. 22:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a pasitól hogy mit szólna, azzal még bem vesztesz semmit
2013. ápr. 28. 22:54
 2/29 anonim ***** válasza:
98%
Az ollóval karbantartott egyáltalán nem ciki szerintem. F
2013. ápr. 28. 22:55
 3/29 anonim ***** válasza:
19%
Hát ha neked kellene bekapnod egy szőrös valamit.. amivel tele lesz a szád szerintem te se díjaznád. Férfiaknál más mert nekik nem azt a részt kapod be ahol szőrös.
2013. ápr. 28. 22:55
 4/29 anonim ***** válasza:
68%

nézd az aktuális sráctól kérdezd meg mit szeret, mert ők sem egyformák,

amúgy meg ne borotváld, mert attól csak erős lesz és viszket, sokkal jobb a gyanta és tartósabb is N

2013. ápr. 28. 22:59
 5/29 God's man? válasza:
93%

http://www.youtube.com/watch?v=3O6_LVsn0Ow

Nem szekálásból de nekem bocs de ez ugrott be:D

1:00-től hallgass egy picit bele.

Viccen kívül, ha rendesen karban vagy tartva, akkor nem lesz semmi gond.

2013. ápr. 28. 23:06
 6/29 anonim ***** válasza:
96%
Az én barátom a szőrőset szereti, szerinte természetellenes a sima, meg nem szereti, ha nagyon böki a borosta, ezért inkább csak ollóval ügyeskedem :D
2013. ápr. 28. 23:10
 7/29 anonim ***** válasza:
97%
Az ollóval karbantartott elég, én is azzal szoktam, a csupasztól én is úgy érzem magam, mint valami ovis. 20/F
2013. ápr. 28. 23:20
 8/29 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem, engem kifejezetten izgat ha szőrös :)
2013. ápr. 28. 23:47
 9/29 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem az.
2013. ápr. 29. 01:25
 10/29 anonim ***** válasza:
93%

#3 Nem a szőrös részén kell azt nyalni. :-)

Amúgy én a csupasz puncit szeretem, de nem jelent akadály néhány szőrszál sem. Így is, úgy is kinyalom.

2013. máj. 4. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!