Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még mindig ciki a szőrös punci?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig ciki a szőrös punci?

Figyelt kérdés
Nem az elszabadult bozontra gondolok, hanem az ollóval karbantartottra. a borotvált punci amellett,h szörnyen viszket, nekem még nem is tetszik, állandóan az járna a fejemben, hogy a pasim ennyi erővel egy kislánnyal is dughatna. egyszerűen a csupaszt nem tartom nőiesnek, és eszembe sincs leborotválni. mégis félek, ha odakerülne a sor, a férfi undorodna tőlem :( 21N
2013. ápr. 28. 22:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
61%
20-as: jól teszi a nejed, ha nem borotválja le... te meg ha borotvált puncira vágysz, akkor keress egy 5 évest... neki még természetesen csupasz, és élvezkődhetsz vele
2013. nov. 4. 15:45
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

Mit szégyelsz te azon? Kinek mutogatod a párod punciját? :-))

Ha gruppenbe jártok ott aztán mért kell szégyelni. Kizárt, hogy ne gerjedne rá valaki.

Amúgy rajtad kívül senkire se tartozik a feleséged puncija. Ha mutogatod akkor fogadd el úgy ahogy van.

2013. nov. 4. 18:20
 23/29 anonim ***** válasza:
90%

Nem kellene annak a pár szál pihe puha szőrnek ilyen nagy jelentőséget tulajdonítani. Szőrös pinával is szép a nő. A legnagyobb hülyeség meg az, hogy zavar orális szexnél.

Nem ott kell nyalni a pinát ahol szőrös. A csikló nem szőrös, a hűvely se.

Nem ciki a gondozott szőrös punci. A pina az pina szőrösen is és anélkül is. :-)

2013. nov. 5. 10:45
 24/29 anonim ***** válasza:
61%
csak ha tényleg nagyon rövidre van vágva ollóval a szőr
2013. nov. 16. 18:16
 25/29 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem ciki egyáltalán. Sok fiú inkább azt szereti, mert azt tartják nőiesnek, a csupasz meg kislányos.. Szóval ízlések és pofonok, de nem lesz az sose ciki :)

Amúgy nekem nem szokott viszketni...

2013. nov. 16. 18:19
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a szőrős hónalj és láb a ciki. A punci meg úgy jó, ahogy neked jó.

Ja és ha ráadásul természetesen szőke vagy vörös ott, akkor azt kötelező megtartani!

A borotválkozás pedig továbbra sem erősíti a szőrt, csak épp vastagon bújik ki újra, mert ott lett elvágva. A viszketés, pirosodás meg kezelhető, ha valaki nagyon küszködne ezzel. De mondom, nem kell.

2013. nov. 16. 18:25
 27/29 anonim ***** válasza:

[link]

Nos, ki rugdosná le az ágyról a prémes szöszit? :-)

2013. nov. 16. 20:00
 28/29 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem az nem jön még be, ha ollóval, géppel, valahogy le van vágva, ritkítva van, és egy mondjuk szép dús bozontból olyan lesz, mintha kopaszodna, túl sok bőr látszik a kósza szőrszálak alatt.

2013. nov. 17. 09:56
 29/29 anonim ***** válasza:
10%
én 25 éve borotváltam először csupaszra a nejem punciját, akkor még nem volt divat, azóta imádom kopaszon, a szőrös nekem ápolatlan
2015. máj. 7. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!