Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig ciki a szőrös punci?
Mit szégyelsz te azon? Kinek mutogatod a párod punciját? :-))
Ha gruppenbe jártok ott aztán mért kell szégyelni. Kizárt, hogy ne gerjedne rá valaki.
Amúgy rajtad kívül senkire se tartozik a feleséged puncija. Ha mutogatod akkor fogadd el úgy ahogy van.
Nem kellene annak a pár szál pihe puha szőrnek ilyen nagy jelentőséget tulajdonítani. Szőrös pinával is szép a nő. A legnagyobb hülyeség meg az, hogy zavar orális szexnél.
Nem ott kell nyalni a pinát ahol szőrös. A csikló nem szőrös, a hűvely se.
Nem ciki a gondozott szőrös punci. A pina az pina szőrösen is és anélkül is. :-)
Szerintem nem ciki egyáltalán. Sok fiú inkább azt szereti, mert azt tartják nőiesnek, a csupasz meg kislányos.. Szóval ízlések és pofonok, de nem lesz az sose ciki :)
Amúgy nekem nem szokott viszketni...
Szerintem a szőrős hónalj és láb a ciki. A punci meg úgy jó, ahogy neked jó.
Ja és ha ráadásul természetesen szőke vagy vörös ott, akkor azt kötelező megtartani!
A borotválkozás pedig továbbra sem erősíti a szőrt, csak épp vastagon bújik ki újra, mert ott lett elvágva. A viszketés, pirosodás meg kezelhető, ha valaki nagyon küszködne ezzel. De mondom, nem kell.
Nekem az nem jön még be, ha ollóval, géppel, valahogy le van vágva, ritkítva van, és egy mondjuk szép dús bozontból olyan lesz, mintha kopaszodna, túl sok bőr látszik a kósza szőrszálak alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!